Бодиња освен С&А дали има друга фирма 104ки? Гледам zara и овие што ги носат george, primark се до 2-3 години т.е 98ци. И како се за големина С&А спрема другиве, да не се помали?
Sakam da kupam nekoj set igracki za maliot 3+, nesto da moze da se zaigra, ne bitno Dali garaza so koli ili figuri nekoi so kukicka ili farma traktor itn. Do Sega igravme posebno kola, kamion, traktor. Sega ima zelba za po kreativni igri samo ne znam od kaj da zemam gledav na krs na internet ne znam so bi sakal od toa. Moze malce pomos.
Види во атлантик,андреј компани,локо кроко ,галакси,анаконда,пики,лотус, детска куќа. Од последниве три можеш онлајн
Мојот на таа возраст ептен ја сакаше гаражата за коли. Имаме една на Бураго што сеуште на 8 години повремено ја игра. Претходно на поклон доби една поефтина која брзо се распадна така што од поефтините само да ја видиш пластиката во живо па купи. Сега има и интересни опции од hot wheels. Друга опција е воз со шини, најубави се дрвените со различни опции. Трета опција е Лего Дупло коцки за да гради и сам са комбинира.