https://www.facebook.com/profile.php?id=100089207265706&mibextid=gik2fB Секоја чест на жената, преубави се торбичките
Фала Со здравје да си носите и вие, стварно е преубавко, а не ми се веруваше дека им е намалено на 7евра
Ќе чекаме татко да се освести од спиење за да ни ја досклопи. Иначе топло ја препорачувам пошто делот за креди е супер (имаме една табла на која што кредите не фаќаа) има класичен whiteboard и плус има листови и додаток за листови за да се црта и на нив. Ја земавме од Енци Менци и не е нешо скапа, 2.700 денари. Тренерките од Tuc Tuc ми се хајлајt на денот пошо се флуоресцентни.
Имав пластелин, стикери, печати, ѓаволско топче, моливчиња, мали слагалици, маски, алки од тие правите па кога ќе ги удриш се затвараат ( немам појма како се викаат). Ќе ти пратам и во порака цела нарачка ако сакаш
Лелеееее, цела година го играме и никако да му здосади на синко Главата ми е тапан Не дава да го исклучиме ,некогаш намерно плака и тоа најсилно што може ,само и само ова чудово да дрнда