Kam da. Od razlicni marketi zosto gi nemase bas site boi. Super se,so cevka i kvalitetni mi izgledaat. Kako termos se. Kam
Imase papagali vo toj vo vlae i vo taftalidze kaj pazarceto sto e pozadi poranesen 14ka restoran @Minnie-e
Ovie peleni li se? Od kade i kakvi se? Ima li mali brojcinja? Baram asalni peleni site gi rasipaa ne se ko porano
Од bellina ги нарачав. Ова се гаќички, а има и пелени. Има мали бројчиња колку што видов од пелените, од гаќичките не. Ги има во ДМ или онлајн на страната на bellina разгледај. Какви се не знам, прв пат земам гаќички, од пелените едно пакување имам искористено ама поодамна, не се ни сеќавам какви беа. Едит: Не знам дали ги имаш пробано babylino/daipers. Јас од тие сум најзадоволна. Многу менував и тие ми испаднаа најдобри и најисплатливи.
Da gi dotrosam babylove zdravje pa sakav da zemam babylino. Samo menjam na saat za pobrzo da gi potrosam
Има ли на оброциве декларација на македонски? Јас нарачав неколку и на нив немаше македонска декларација и добро што проверив во една имаше печурки, а јас не сум вовела. Се спремам да им пишам на белина. Инаку не се лоши, мојов колку толку повеќе ги сака зеленчуковите од другите.
Леле нема, и јас се спремав да реагирам. Нема ни на англиски, само француски. А не знам зашто, на web страната се им е убаво преведено. Ова земав за проба, ако се покажат мислам дека се супер опција за кога не сме дома. И многу убави комбинации има, што не сум ги сретнала кај другиве. Свинско, патка, пастрмка.. Само треба да стават на македонски обавезно.
Се загреваат претходно или директно отвараш и јаде? Се мислам да земам неколку за проба. Ако ги јаде за надвор супер ми стојат.