@danichap од каде е купена барбиката со крилја, ќерка ми еднаш спомна сакала таква за роденден, ќе има радување плус и меурчињата..
Да, се од лидл. Едното е саат, другото е печати. Втората слика се тефтери А3 формат, третата се тефтери со хамери во боја, четвртата пластелин, и мрсни бои кој без проблем се мијат со вода. Се за уметников мој, по цели денови црта.
Cute tiger animals stack height measure wall stickers decal kids adhesive vinyl wallpaper mural baby girl boy room nursery decor http://s.aliexpress.com/RvQrY3MV (from AliExpress Android) Ама ми го отвара 8.99 долари, а јас го земав волку... изгледа го поскапеле...
Од една локална продавница во село мое ја купив... не е некој ланец дуќани, мало дуќанче е. Дечињата на еден колега од мм пораснаа, па ние ја наследивме колекцијата книги. Ова е само дел, другото е во подрум.
Се многу убаво...оти кај нас нема вакви? Ситници...штипкиве и спајалициве ептен на кеф ми се ....не стигнав од облеката да сликам...ако стигнам пред да облечеме ќе објавам.
Ме мрзи да сликам башка лежам у спална дур се успијат, па крадам слика од @joy1 sorry. Ги снема едно време денес ги начекав и морав, ми се свиѓаше и кравчето ама зверка ова си го бендиса. Доста ја шетав со minecraft ранче
Ми порасна детето и не купуваме веќе во бебешкиот дел на Вајкики. Маички за синко, од долен веш се ама се премекани и преубави за под тренерки топ.