Секако немавме пелени па да ги пробаме. Ме изненади играчкава, очекував помала и не Фишер сигурно. Браво!
Super se jas sum zadovolna, edino sto ne im cini sto se predebeli spored mene. Ne se bas za letno vreme za sega se ok. I jas se iznenadiv od igrackata da samo sto nema rozeva ili druga zenska boja sve plavi se.
Ти изгледа сакаш ептен тенки, мене овие не ми се дебели. Да ти кажам од старт Виолета Котон да не ги зимаш, тие се ко на времето Бекутан, картон па и дебели.
Izglea sum naviknata na babylove prviot pat koga gi probav ovie babylino lele debeli epten mi se vidoa.. Se mislev za Violeta obicnite..tie na vremeto bea mnogu ubavi.
здраво мајки, дали може да ми помогнете - да купам играчка квалитетен САДОПЕР со чешма на батерии што работи на принцип на притисок на вода......немам време да барам низ Скопје ако може да ме упатите
Не знам за другите Виолета, ама овие беа многу дебели. А Бејбилав ми се топ, само искрено многу ги поскапеа, од 600 и нешто за првото, сега 800 и нешто, многу е. Јас ќе ги земам и Пафис искрено да начекам акција 1+1, да ги пробам, не му смета што му мењам пелени ич, не ми реагира на газот.
Лелее многу се дебели на бејбилино. Ако се истите грчки, кога живеев во Грција ги земав неколку пати за проба за ќерка ми, дебели се и спуруваа, а цена имаа иста како памперс. Па користев памперс оти најпогодени ми беа. Девојки, дали бејбилав има 8ца во Македонија?
Grcki se da sega vidov na pakovanjeto. Debeli se epten. Se spuruva ama tuka mal e izborot na dobri peleni momentalno za zal. Ovie ne propustaat, meki se, ne mirisast koga se epten polni nasabajle. Za zima ajde ok se ama letoska neznam sto ke pravime.
Gi rasipaa i babylove kutiite. Porano ne bea so linii vnatre taka podeleni na tri dela bas si bea ramni i meki. Sega aj sto smrdat ama i vlazna e pelenata odvnatre koga ke ja dopres koga e polna. Kecot i dvojkata ubavi bea, trojka zemav kutija ednas i nikogas poveke