Каде да најдам убави машки патики? И патем, некој да знае цените во Скечерс за детски патики од колку почнуваат?
Машки скечерс можиш на попуст да начекаш и околу 1700 денари во спорт М, а и во д спортска опрема, најчесто женските се многу поскапи.
Па ѓонот треба да е еластичен, бар малку да е свитлив ќе размислев, гледав јас сакав за мојот да земам ама воопшто не ми се допаднаа ѓоновите и не земав.
Најубави и најудобни патики.Со мемори пена.Моите сите 3 деца носат со години скечерс,на зима и чизми нивни.Препорачани ни беа и од ортопед како едни од подобрите обувки за деца. Чисто да видиш колку се виткаат
Во Годи тој Синсеј вчера прередуваа роба, летна местеа. Многу убави работи колку што успеав да ѕирнам.
Не е за во темава ама чисто за инфо дека има доста мами што нарачуваат онлајн парчиња на Next. Отвараат во Diamond mall во Април.
Да и јас видов и баш зборев со девојчето од Лондон што и порачувам. Баш вика не стои на официјалната страна дека ќе има и во мк. Едино да е преку албанската франшиза што не се знае од каде е потеклото пошто ни Албанија не стои на официјален сајт. Да не испадне да плаќаме и поскапо од оние што ни прават услуга да ни носат до тука
Се надевам дека нема да е така, сите знаеме колку се цените реално. Ако биде така тешко дека ќе просперираат кај нас.