Да не пишува на него за женско, за машко, пошто мене ми е за теленцево мало да му земам сега за летово, ми се свиѓа. Вака ја би му го ставала, ама шо знам...
Прејаки ствари имаат за девојчиња, колешка за 650ден и купи на нејзината крофна 2 фустанчиња и суќничка, смешки
Neznaes kolku imam letni sto od bato unisex sto se, sto mi dale, sto sum kupila. I vaka koga ke vidam nekoe rozevo na primer idi vozdrzi se ne go kupi. Samo koga ke gi iznosi neznam ednas ke oblece sledniot pat malo
Ангел синтисајзерот и е подарок на ќере,мислам дека е купен од Капиштец некоја продавница за музички инструменти Мими Музика,да баш за нижо музичко и ние го користиме,фали уште една октава плус ама добар е за почетните одделенија, не знам која цена е ,ама мислам дека од 9000 -10000 нагоре се зависи кој модел,фирма и слично,ќе си разгледаш има избор.
Фала ти многу, ќе ги побарам одма. Ни кажаа наводно наставник тој што ќе му биде да му каже каков да земеме, ама тоа дури од септември а нас сега ни гори под нозе, па штом за почеток е добар, тој и ќе го земеме. Ако не ти е тешко само види кој модел е пиши ми.
Дај да нарачаме и ние. За големиот де не за малиот тој има на претек. На големиот или му се куси или му пливаат во струкот
Од таа причина и јас и побарав да ми сошие , мада ние претежно и шиено носиме На пазарот кај нас има парчиња од конфекциите,по 20-30 ден партал. Ама од едно парче по два пара излегуваат Живо џабе За 300 ден 10 комплети Ама баба е профи И јакни шие Големка му е малку ,ама за од година таман