Чисто како инфо имав нарачано на крај на март во средата дечко од Вип пошта мислам ми донесе пратка до врата. Со новите пратки излегла превзеле и побрзо ќе иде.
Најубавите книги, сите ги имаме, и тие на Лафонтен. Од каде патиките? Јас земав за син ми, подобра патика немал до сега, а и многу се убави и на изглед.
Храната се порачува онлајн или? Гледам мн добри работи имаат, сакам да пробам да им дадам. Тие како хеланки што се, за машки се? Барам такво нешто, ама се женски... Од каде се?
(ова се сликовници со лепенки, Домашните миленици и диносауруси сама ги лепи и вежба прецизно да ги погоди) Спојлер: Боенките Линиите им се задебелени и испакнати.
Да, онлајн нарачувам. Во Белина во Ист Гејт нема од храната, а во другата продавница не сум била, не знам дали има. Хеланчињата се од h&m, не сум сигурна дали се машки или унисекс. Можно е да имаше и други бои, не ми текнува.
Еее фустанчето,се мислев кое па јас го нарачав црвеното исто вакво само со јаготки,едвај чекам да ни стигне.
Пд бременост, бебе, стигнав и во оваа тема да пишам ... одамна не сум барала совет.. Ми тррба продавница од каде можам да порачам корпички за пуканки праНи , само целофан па дома ќе си ги направам ...
Ах Азалејке , има некст сега и кај нас Имаш 20% попуст до 1.05. Побрзај за синото Многу убаво личи , и го пробав на малата ама и јаготката е топ