Еј беше вчера? Го нарачав веќе и после ми текна дека ќе отворат. И како е со роба и цени? Има се или како H&M?
Имаше , не нешто wow. Цените едно на етикета , друго на каса. Збунети , катастрофа. Цените мене ок ми се видоа. Фустанчево беше 800, на каса 900 На синко маичка 500, на каса 400 , како од ракав Сепак нешто ќе се најде имаше убави хеланчиња и доста бебешки работи. Јас случајно влегов поминувавме покрај Рамстор се враќавме од роденден , сестра ми ми праќа дека се отвара , беше 21.30 ептен блиц бев , сестра ми денес била вика баш ништо едвај едни хеланки зела До 01.05 им е попустот
Од Toyland,Крива Паланка Го имав резервирано од февруари преку mytoystory во Аеродром за да ми кажат на крај дека немаат многу залиха а јас не сум била меѓу првите што сум резервирала. И ми се појави продавницава на инста,ми го пуштија уште истиот ден.
Ги имаш помешано долните делови средната слика (комплетите пижами) ) зебрата и жирафата. Инаку јас ги купив и планирам блузите надвор да си ги носи, затоа што се преееееубави за пижами ))
Мислам дека намерно се така направени, да може да се носат и вака и така Инаку и јас ги купив за надвор, преслатки се Со здравје да си ги носите Спојлер