Вака кога го наместивме изгледа доста цврсто, тоа со штичките ќе го одминеме. Мм малку зафркна, ниско го намести и малиот толку се израдува што не се ни замара да ги дореди количињата
Имам можеби малку глупаво прашање Тие омега капсулите какви се? Како се даваат? Водиме борби со се, до вриштење и повраќање од сирупи/капки и слично.
Не е воопшто глупаво прашањето Меки капсули се, поголеми деца можат да ги џвакаат, а јас ги боцкам со игла и ги цедам во лажичка. Искрено раат се, количински е помала потребната доза од молерс на пример, не мора да се чуваат во фрижидер и ако треба да носам негде земам само толку капсули колку што ми се потребни. Синко се подава дури за нив, ама он и молерсот го пиеше - освен тој со вкус на лимон, со тој беа борби.
Ништо ни ова нема да ми брка работа Едвај успевам ваја да му дадам, од инает станува и ја плука. Освен да го мешам во лажичката со јадењето ако смее така. Ти благодарам
Јас омега и витамин д капсулите меки секогаш ги отварам и цедам во цеден сок или во овошно пире за шмукање. Јас и молерс ставам цела доза исто така и не ја осеќа, а со шприцот или со лажица беше борба, одма плука Може да се меша