Меки се и многу удобни, за разлика од најк патиките со кои два чекори неможе да направи одшто му се крути, овие ги носи без проблем, оди, трчка. Лесни се многу, платнена основа, а кај петата и прстите се кожни. Влошката исто е кожна и анатомска. А ѓонот? Е ѓонот мириса на гумени бомбони ова стварно, не се зазам иначе има и есенска варијанта, позатворени, но јас сакав отворени зашто и така е топло у градинка, да не му се поти ноџето
Од просветно дело е сликовницата, незнам дали им е нова, јас до сега не сум ја видела. Многу ме бендиса. Моето дете е мало, ама му ја купив за поголемо кога ќе биде Не е скапа, а има доста за разгледување во неа. Еве неколку страни во споилер. Спојлер
Леле и мојава сака многу коли,мајка ми и купила една количка абе радост,само вика коа,коа,,а и мотори сака многу ,кога ќе ги виде надвор трче накај нив неможам да ја сопрам
И ние ги надраснавме ,баш деновиве гледам неможам да и ги закопчам доле,морам и јас да купувам,а ова во средината го имаме и ние
Majki NAJPRAKTICNI KARTI za ucenje i zboruvanje za malite decinja, posebno za tie sto seuste ne pocnale ubavo da izgovaraat zborovi i zborat. Ovie se plastificirani karti i malava mnogu nauci od niv. I pokazuvam odredena slika i taa treba da pogodi sto e na slikaya. Toplo vi gi preporacuvam.Ednite se na angliski, drugite na makedonski, no ne se bitni zborovite, decata pogoduvaat stonima na slikata. Vo Prosvetno delo gi zedov.
Ми се допаѓаат. Која цена се? И колку е старо твоето детенце. Прашувам за да споредам со моето дали уште сега да му ги купам.
Voopsto ne se skapi. Kartite na makedonski jazik se 100 den, a na angliski mislam 70 den bea. Imase karti i so brojki, i zivotni. Malava ima 2 god. i 3 meseci. Gi kupiv vo Petokot dosega ima nauceno okolu 10 novi zborcinja i gi prepoznava na slikata.