oд кaде ти е тaa сo кученче нa срединa штo кo ке јa притиснеш свиркa? Јaс пoрaнo јa имaв мaјкa ми јa купи си јa чував aмa сo денешниве децa тешкo нештo дa се дoчувa
Во ДМ има козметика на НатураВерде? не сум знаела, баш ќе проверам, фала се м'кнев до Веро Центар само за НатураВерде, ако ја има во ДМ ептен ми одговара
не сум ни примерила кој бренд е Мојава го зеде заради мемо картите и оваа Ана,Елса ли е ама дали е истата фирма незнам
Јас па само брендот го гледав, и со Ана и Елса би зела, што ако имам машки им одговара ептен козметикава на НатураВерде на двајцава, не сакам да ја менувам сега.
За машки е со монстер, ама мислам дека ова не е баш за беблаци, за поголеми дечковци и девојки е, со светки, со балсам беше тоа на внучка што и го купив.
Да? Не знам да ти кажам, ич не сум заприметила. Јас додуша го земам бебешкиот шампон од НатураВерде, зелениот. Малово сосем ја исчисти теменицата од него, а големиот исто имаше повремено, башка се чешаше ко да има вошки. Претходно од БејбиЛав и Алверде користев, ама големиот изгледа се презасити, а на малово не му одговараше. А овие се топ. Баш ќе проверам да видам, барем за големиов ако ништо друго.