Од Зегин Сити Мол. Дм нешто имаат дефицит производи на Фрош. Ниту средствата за чистење ги немаа. Барем Дм Сити Мол
Трет пар како нарачувам откако е прооден. И топлинки имам земено. Најтопла препорака. Ретко квалитетна обувка за деца
Зимска вреќичка е, да (2 тога). Купена е од рандом дуќанче позади Лиса (не знам како се вика). Подарокот е од Тинекс маркет
Не, не е Памук Пале, мада може и таму да имаат. Имам видено вакви вреќички и во други такви дуќанчиња за текстил. Ова беше накај Комерцијална банка поблиску. Едит: сега ми текна дека лани ваква вреќичка имав нарачано од Мапет Кидс.
Марамиците се врв ! Јас летото ги открив и сега не ми се менуваат за ниедни други. Скапички се , ама навистина се многу фини . @Anika55 ова со количките од каде е ? И што пари
Чизмите од синсеј се? Како ти изгледаат на квалитет? За купување сум и не знам од кај да им земам на малите.
Позади Бисер одма во зградата има една продавничка за играчки. Ова беше 890 денари, а имаше и поголемо, тоа мислам беше 1450 денари.