Која беше цената? На Алиекспрес пола година ми стои во кошница, никако да се убедам да порачам. И од елката линк ако сакаш. И кошот
Една имав направено на 29.10, една на 3.11, денес стигнаа. 587 денари сум го земала. Линкови немам, на апликацијата нарачувам. Ќе ти пуштам скрин шот, па ако можеш по опис да најдеш. Со тоа што се менуваат цените, кошот јас 508 денари сум го платила, сега гледам е 700 и кусур. Спојлер
Зачекав кош за околу 450-460 денари, ноќен шопинг ова. Сега дали за ќерка или подарок ќе го дадеме, нека стаса прво. Плус уште по нешто новогодишно и за роденденот на ќерка. Гледам јас дека блокатор на картицата треба да си поставам. Друго тие во бои што се, до тоа memory chess, што се?
Онакви ко хармоника што се растегнуваат. Никад не би ми текнало такво нешто да купам, ама ни се падна едно во смоки еднаш кога беше помал и така увидов колку се добри за моторика. Овие се помалечки, може да се спојуваат една со друга и да се прават форми. Јас сум ги зела 129 денари, сега ми дава друга цена. А може и различни опции да се, ова се цените не го разбирам баш. П.с. Проверувај димензии, некои работи изгледаат поголеми на сликите, ама наведените димензии им се точни. Спојлер