од каде е бањарчето? едит: прочитав веќе дека не е ид тука... и јас барам розево бањарче, мора да е розево
Cel set tesko da najdes i jas barav ista kombinacija i na kraj najdov kukla so hranilka a posebno kupiv krevetce i kolicka
Книгата со Дедо Мраз ја земав од Офис Плус во Ист Гејт. Ако бараш книга со Дедо Мраз ќе ти препорачам една друга, од Просветно дело е земена. Синко ја обожава, не знам по колку пати на ден ја листаме, ама и мене ми е преубава, со богати и топли илустрации. Денес ја барав во Просветно дело во Ист Гејт да купам уште една за подарок, ама немаше, сите им биле истрошени. Ќе добијат пак, ама не знаат кога. Можеби ја има во другите нивни книжари. Спојлер: Книгата Спојлер: Илсутрации Убава е и оваа од Офис Плус еве една илустрација и од неа. Спојлер
ние лани ја добивме на подарок, преубава е, ама мојата се плаши од неа се сликаа со дедо мраз во градинка баш тој период и се плашеше и сеа се плаши и од сликовницата нејќе да ја види
https://www.babycenter.mk/rl-bebe-so-hranilka-i-krevetce-974894.html Најблиску по опис ми е ова што го имам видено, во цело пребарување. Искрено може и поевтино да те фати посебно да купиш. Креветче и количка имаме од Dolu во Дексико или Андреј компани треба да ги има. Супер ни се покажале.
Почнаа да идат дрангулиите од Тему за роденденот на синко Земав топлинки чисто да ги споредам со оние на Атипас Богами и вредат со оглед дека се точно 9 пати поефтини
Пишав , топ се за тие пари. Околу 200 и нешто беа. Гумата не е како на Атипас , нормално. Ама па тие се 1900 ден. Во секој случај , арни си се и овие за низ дома ,игротека ..