И пижами имаме исти Пиши ми ако сега почнуваш со собирање ЖЦ. Имам 500+ сликички ,да ти ги пуштам половината
Го имаме и истото боди од десно. Силви стајл повеќе од тритекс. А за животинско царство богами и мене ќе ме спасиш од јадење
дали ви стигна креветот и како сте задоволни и од кој модел? прати ми во порака ако не е проблем. @LjLj вие нарачавте?
Маичка и гагички се нашите. И да , и мене некако појќе ми се свиѓа Силви с од Тритекс. Ти пишав лп за жц. Он Исперени ,заборавив да сликнам
https://lococroco.mk/produkt/clementoni-animals-slozhuvalka-so-zhivotni-2g/ Еве ги. Најлесните се дводелни, има и со три и со четири дела внатре. Не ги есапи многу син ми, ама бар од нив научи да каже октопод, т.е. отокоподо.
Ja otkazavme narackata, 2 meseci ni vikaa naredna nedela za dostava, i koga gi nemase zvonevme pak istoto ni go kazuvaa..a na prijateli za dva dena im go dostavile...ne znam zasto taka nas ne izmaftaa... a bas mi se svigase, i sinko se raduvase deka takov ke dobie....
Малку ми стојат 68 парчиња од овие магнетите. Веројатно треба уште еден комплет за да се изгради нешто поголемо ,а ?