Ние две години по ред коперминер носевме, презадоволни, и за на снег ги носевме и за онака за шетање или градинка..е сега нашите беа со врвци па некој мораше да му ги облекува, да беа со лепенки уште поубаво...од Прилеп од некоја продавница 3000 ден ги зедовме случано се погодивме таму на шетање а бидејќи прв пат купувавме сакавме да проба...сега веќе отприлика знам бројче и планирам од д спорт да нарачам и годинава често имаат попусти и по 2500 ден се наоѓаат или евентуално ако имаш некој во декатлон што оди и таму се наоѓаат квалитетни а не многу скапи
Јас тие што ги бендисав беа до лепенки сега се 4000 ден а пролетта беа 2600 многу се каам што не ги купив ама ке начекаме пак попуст...
Јас така сандали од Cartago, од кога е прооден до сега скоро 5 години има, истиот модел го носи и сега има по 1 бројче останато и по 400 ден се, бидејќи надвор од сезона, и то баш бројчето што ќе ми треба, сакав да си нарачам, во сезона се по 1200 па и нагоре, маж ми се запна само истиот модел го носи од кога е роден, не туку троши пари а знам на лето пак на нив ќе завршиме бидејќи му лежат на нога преубаво и ќе ми е криво што не ги зедов за без пари
Majkii utre sme na rodenden kaj prijateli , detenceto ke polni 3 god dajte mi nekoja idea sto da mu kupam a da ne e obleka
Во просветно дело има многу убави гумени ако сте за такво нешто. Инаку зара има убави, окаиди, хм, кеги, синсеј, резрвд.