Јас викендов барав. На крај нарачав од Зара ги чекам да стигнат.За снег има террекс од брат и а можеби ќе и купам ќе видам. Значи кеги , нула. Ги облекува картони, неможе ногата да ја свитка . Цена 3000. Потоа отидовме до она монд на ипанема , исто ,2700 не се кожни , за 2 носења ќе распукаат. окаиди имаше интересни ама почекај попуст. Јас секоја година купувам вакви од зара , меки се, кожни, со крзно внатре. Еве ги , ги немаше во продавница па нарачав онлајн.
Da oblozsni se so meko platno, ne e debelo krzo jas namerno nekev deka ke im se potat nozete, za ko ke e poladno ke ke obleceme termo corapcinja
Исти се , не приметувам разлика, еве скечерс и адидас има моментално 25 ка и 25ка чизми нарачав ( со тоа што и пробав од друг модел од Зара25 ка и ок и беа ).
Мајки од каде купувате за децава поголеми 5 6 год чизма патика бап за овај период сега...гледав по спортските мн скапи ми се ...ми се бендисаа едни од reserved ама нз какви др таму дали имате земено дали сте задоволни...ви испраќам слика кои ги бендисав т.с каков модел барам...