Нема да погрешиш,ептен им се добри сите.Син ми дури 2 години по ред сакаше исти да купи од толку што му беа удобни.
Ги меркам вреќичкиве, минатата зима користев зимска ама претопло му беше. Годинава сакам летна ша плус да го покријам. Тој мнг се врти, претпоставувам ваква со нигавици подобра ке му е, само на ноџињата со чорапчиња сте? Немам користено ваква, затоа прашувам..
Син ми уште спие бос, кога ќе фати зима со чорапчиња. Вреќичкиве се закон за склетџии што не трпат прекривки. Ко помал во подебела вреќичка го ставав (3 tog), ама сега не трпи толку дебела, а и се поти многу. Тенкичка е и лесна, многу убав памучен материјал. Лани зимата со иста ваква ја поминавме, сега само поголемо бројче земав.
Од каде е вреќичката за спиење? И моево е склетџија, покриен нема шанси да спие сеа се мислев вреќа да му земам, барем така да пробам пошо ненаспана сум од што само покривам а он клоца. Спиеше ко мал во вреќа без ногавици сеа ваљда у ваква нрма да се буни.
И син ми првите две зими беше во вреќичка без ногавици, ама сега нема шанси. Оваа ја прифати без проблем, а подебела што земав од Нанам, со отвор за ноџиња не можам ни да му ја пробам, не ја сака. Од Бебе Хоум е, ама имај предвид дека е баш тенкичка (1,5 tog). https://bebehome.mk/product/vibboo-freedy-muslin-cloud-4-6-1-5-тог/