Ова го пишувам чисто инфо,иако личи на реклама Во Ново Лисиче/Реонски кај Базаро,КАМ,Рамстор се наоѓа бутик Пиколини,го има и на ФБ. Убаво работи имаат,претежно турска роба,фини цени. Праќаат и по карго. Еден од маалските каде што си наоѓаме интересни работи.
Синко вчера плачеше немал чадорете му...и термо чорапи со гумички дури не најдеме топлинки какви што сака
Od baba od Grcija. Bagerot bese raspakuvan so brzina na svetlinata, a toplinkite se kozni vnatre se mnogu meki i mnogu toplat uste malce ke otvoram prodavnica za zimski jakni
@zuto Тренерките се распар, јас ги спарив Долниот дел е од Waikiki а горниот од Wenice. Десните тренерки си се пар исто од Wenice. Капата од Waikiki, маичките Тритекс а чорапчињата и хулахопките од Сара Фешн. Иначе и јас се израдував за жолто зелената комбинација зошто за машки се е сиво или тегет. Слабо весели боички за разлика од женскиве. Едит: Рамстор
Од каде чизми купувате? Кеги добри се? Јас досега немам купено обувки од Мк, па не знам кај да барам.
Се мислам за кај нив, ама и овие на Кеги ми фаќат око. Е сега дека онлајн ќе порачувам, не знам дали се лесни. Да не се тешки па да се зезнам.