Kade da kupam ubavi, kvalitetni sminki za deca? Da ne se toksicni i pigmentirani. Gospogjata resila sekoj den da se sminka i mi gi unisti site. 2 godini ima samo ama so baba se lakiraat i sminkaat
Веројатно си видела веќе, ама во Зара има голем избор на џемпери. Претежно се со новогодишни мотиви, ама има и со Снупи, Мики Маус.. Спојлер
Овие ги немам видено, само последниот. Фала ти Првите два се многу убави. Тоа што се пластика е друг муабет.
Одбери knitwear и разгледај, има уште модели од тој тип. Има некои со подобар, некои со полош состав, тоа е
Нигде Скоро барав за мојата, се залетав од Лондон да нарачувам шминка од 80 фунти, па наидов на некое мислење и се премислив. Прашкастите шминки како сенките или руменила немаат разлика или премногу хемија што навлегува, едино што на толку нежна кожа може иритација да направи, ама тоа може и со овие од 80 фунти да се случи. Маскара сигурно нема да става. Кармини исто би одбегнувала, се јадат. Лакчињата од просветно дело детските се лупат не мора со ацетон да ги вадиш. На крај и купив само лабелце со зајче и она е задоволна. Пренежни се на 2 години и најквалитетна шминка да стави може иритација да и направи. Ако решиш да и купиш, купи барем некој од познатите тестирани брендови од дм. Детска шминка од продавница за играчки одбегнувам.
Од овде: https://www.artmie.mk/detska-magnetna-dvostrana-daska-ARTMIE-so-drzhach-30-x-40-cm-d100571.htm
Bas zatoa i prasuvam dali postojat asalni. Prvo se mislev za tie Martinela od Prosvetno ama sto znam... Ubavo vikas labelo ke i kupam ama ona ne se zadovoluva so edno nesto. Ili mozebi plasticni pa neka se sminka nekoe vreme dur ne primeti haha
Може празни кутивчиња твои ако имаш и да и купиш само четкички/сунѓерчиња некои кјут. Мојата “на празно” се шминка со четки. Ама јас не ставам шминки многу па не ни имам што да и дадам, додека ги потрошам средно ќе заврши
Леле ќе сакаш ли да ми ја сликнеш откако ќе ја наместите? Сакав да одам и јас да ја земам па да знам како изгледа
Здраво Дали можеби сте виделе ваков или сличен фустан за девојчиња со светки но да биде бела боја ? Не успеав да најдам по sinsay, waikiki околните бутикчиња ,пробав и онлине ама никаде не најдов.