1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

После колку време го имавте првиот сексуален однос со вашиот дечко?

Дискусија во 'Секс' започната од tinka.tincence, 24 април 2011.

1. hajdivo

hajdivo Активен член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    16
    пред да ми бидне дечко..нормално ;)

2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    8 месеци

3. DragonFly11

DragonFly11 Нов член

Се зачлени на:
    17 август 2014
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    4
  4. matejaaa

matejaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    134
    После 2 години :D

5. martine

martine Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2014
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    1.607
    прв пат ми беше и додека се одлучам 10 месеци станаа , но преубаво ми беше :inlove:

6. eagle.eye

eagle.eye Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    89

што му даде на дечкото, ПЛИШАНО МЕЧЕ, ајде луѓе 21 век е. Сексот не треба да е табу.

На kjukli и Cka им се допаѓа ова.
  7. UniqueRose

UniqueRose Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    6
    Пред да направиме една година, не знам точно дали на 9, 10 или 11 месеци :)

На pinky16 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    На второ гледање. И заедно сме седум месеци.:P

9. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Каков е овој израз,на колку сме му дале на партнерот?]:)
    Абе зарем тоа го правиме за да му дадеме а не за наше задоволство?
    Ако се вели дека јас му дадов тогаш тоа значи и дека тој мене ми даде.:P
    На маж ми најбрзо ,,му дадов,,.За две недели.На овие години тешко се воздржува човек кога партнерот ти е погоден а долго си апстинирал.

На Cka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.762
    Допаѓања:
    131.073
    Што е тоа што давате? Јас ништо не давам, си имам секс кога ми треба и кога сакам.

Сексот се прави, не се дава. И не му правите убаво на мажот, туку себеси.

На anina, AnaKarenina, kjukli и 4 други им се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    :fubar:

На Purelove92, Kaley и kjukli им се допаѓа ова.
  12. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Е шо има :fubar: тука? Тоа шо се дрзнуеш да ги осудуваш другите поради нивниот сексуален живот? Е ако е за тоа на право место си го стаила.
    Иначе,се слагам со Чка. На темава и треба преименување,сексот не се дава никому.

На luci22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Многу брзаш. Не донесува заклучоци врз база на знакови.
    Тоа е ставено, да се знае дека не се дава на секој што треба да ти стане дечко па напишано пред да ми стане дечко. Нема некоја логика. Како ќе изгледаш ти во погледот на тој дечко можам да замислам. ;)

14. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Ау да бе? А која си ти тука да кажуваш? Од кај знаеш како ќе изгледа таа у погледот на тој дечко? И колку воопшто се знаела со него пред тоа да го напраи? Полека малце смирете цициња секој има право шо сака да си праи.

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Никој не сум,викаш да смириме цициња, подобро почни од себе. Јас само ставив знак, ако сакав да и кажувам ќе наброев дрини. И не ме цитирај повеќе.

16. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Кој како ќе изгледа во очите на другиот е субјективна работа. Зошто би правела јас нешто, или зошто не би правел нешто само за да не изгледам вака или онака во очите на другите луге.
    Погрешна ви е перцепцијата дека докажувањето на тоа каква девојка сте е само во тоа дали ќе издржите месец дена да не му „дадете“. Сосема ви е погрешна перцепцијата за тоа што го сочинува и како се покажува карактер на една девојка, а тоа не е сигурно во тоа да издржиш волку или толку пред да му дадеш..
    Според мене кој кога ќе има однос и со кого е лична работа, но никако неможам да го прифатам тоа застарено мислење дека тој ќе мисли нешто лошо за тебе ако имате однос пред да се фатите. А, што треба да мислиш ти за него? Сигурно нема сама да се.... Или повторно оние застарени сваќања дека тој ќе биде фраер а ти курв..
    До кога некој ќе дава а друг ќе зема? Во љубовта вклучувајки го и сексот давањето и земањето е взаемно, доколку нема неизменична емоција нема ни љубо ниту секс.
    Неможам да верувам дека самите толку се деградираме и понижуваме.
    Зошто би требало девојката да се засрами ако има однос а да не е во врска а машкото не?

На anina, luci22 и LadyVamp им се допаѓа ова.
  17. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Барем да наброеше да кажеше некој став (и да е погрешен,став е да му е.. мајката) па да имавме за што и да дискутираме сфаќаш поинтересно ќе беше. Ајт позз.
    Струмка ти го рече. Брао Струмке ѕвер си,треба поише луѓе како тебе оние светиците ги имало на времето од баба ми колку сакаш....

Последна измена: 30 ноември 2014
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Јас не се согласувам со тебе, зошто да е моето мислење застарено. Па така, ќе ја гледа ако му е добра во кревет во врска е, ако не му е добра ај кој ја е.. И после ќе си има лупање глави. Ама битно има ширење нозе. Јас воопшто не сум за секс пред врска, што ако тој не може да издржи додека не ме легне негов проблем. Како што кажа ЧКА не се дава секс секому а богами и никому. Со кои очи ќе те гледа дечкото дали со љубов или како секси девојка, треба да се замислите. Патем не се е во сексот. Воопшто не се разбираме бидејќи си имаме различни мислења, секој за своето мислење. Јас се држам до моето, друго е да имаш секс со бивши дечко, но вака ем не го знаеш и одма му легнуваш веќе тој те гледа со таков поглед во очите. Му била добра затоа останале заедно.

19. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Добро,ти не си за секс пред врска. Свака част. Али си има теми за тоа и кажи си го мислењето таму не цитирај девојки кои шо напраиле нешо шо ти не би го напраила. Убаво ти реков,смири цициња. Никој нема да ти каже браво ако изиграваш светица и им солиш памет на другите. Од кај знаеш зошо останале заедно? Зошо се дрзнуваш да коментираш нешто за кое што не знаеш? Од кај знаеш ти дали имало лупање глави? Ако мислиш дека би требало да има пиши си у теми кои се за тоа не цитирај никого и не се обраќај директно. И доста паламудиме тука уствари отидовме офф.
    А ЧКА очигледно не си ја сфатила,таа баш си рече убаво,сексот не се дава на дечко,туку сексот е обострано уживање. Кога веќе сме кај тоа,зошто машко да има секс пред врска,а женско не?

Последна измена: 30 ноември 2014
    На soffce, Strumka22 и luci22 им се допаѓа ова.
  20. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Со ова на крајот тотално го оплеска твојот став, кој морам да признам деки ќе се сложев дека ете тоа е твој принцип. Како може да е ок да имаш секс со бившиот? Замисли те изнневерил сте раскинале и ти пак му легнеш како да само он има такво. Ајде кажи ми што има тука добро во тоа да имаш односи со бившиот иако сигурно постои дебела причина која те повредила за да тој ти стане бивши. По твојата логика што треба тој да мисли за тебе, дека си....? А, плус ако има и девојка а ти во име на минатото му легнеш.
    За да бидат двајца во врска пред се треба да има сексуална привлечност, тоа да не се лажеме.
    Сите тие работи што ги постави за девојката како ќе ја гледа, дали ќе биде со тебе само заради тоа што си добра во кревет..... можеш да ги поставиш и обратно. Зошто секогаш девојката да биде во подредена позиција? Не разбрав зошто ќе си ја лупаш главата ако имаш секс со некого а не премине тоа во врска? Ако користиш заштита и не си останала трудна зошто би си ја лупала главата: Убаво ти било тебе, убаво на него...
    Не се дава на секого? А, кој рече дека се дава? Нема да организираш лотарија па, по случаен избор да биде личноста со која ќе имаш секс. Сигурно претходно ќе се дружиш со таа личност, ќе имате некаков однос па макар и пријателски, нема да биде тоа од автобуска фати еден за рака и право во кревет.
    А, зарем можеш да бидеш сигурна дека ако со некого си година, две дека нема да фати усвет кога ќе му спомнеш брак?
    Секако моногамијата и еден партнер за цел живот се легитимно прави и јас не го оспорувам, но не ја сваќам логиката на давање, ако сексот е взаемна уживање. Исто така што има врска дали пред или една година покасно ќе му дадеш и зошто би била искористена ако е тоа взаемна желба и уживање.
    Искористена би била ако нешто очекуваш за возврат и не го добиеш, а според мене калкулација кога е љубовта и сексот во прашање неможе и несмее да има.

На LadyVamp му/ѝ се допаѓа ова.