После колку време го имавте првиот сексуален однос со вашиот дечко?

Дискусија во 'Секс' започната од tinka.tincence, 24 април 2011.

1. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.977
    Не се секирај, тука сите редовно користиме крстена вода во комбинација со темјан. ^_^

Ни ги измива гревовите, плус аромата делува како афродизијак. :D

На Sigma*, honey95, Nika666 и 10 други им се допаѓа ова.
  2. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Не му давам !! Ќе си ја чувам невиноста де :rock:

Да се насмееме малце за темава
    Отишле три жени кај св Петар и он ја прашал едната
    Чедо колку имаше во кревет?
    Оваа: 10
    Ајде оди во Рајот
    Доаѓа втората
    Ти чедо колку ? -5
    Св Петар : Хммм ај и ти во Рај
    Доаѓа третата
    Ти чедо?
    Јас сум невина....
    Тебе ќе те направам гуска и ќе одиш во рајот
    И оваа : Ама како овие имале многу јас сум немала а тие ќе идат во Рај а јас гуска ??
    Е чедо , ти гуска на земјата , гуска на небото :P ]:)

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Ај ве молам задржете се на темата. Трендафила, пишувај на кирилица.

4. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ммммм каква интересна ноќ :lol: бев несигурна, скептична околу таа тема т.е дали тој е the real one. Не испадна така како што си мечтаев дека таа ноќ кога ја губиш невиноста е ау и дека ќе е со принцот совршен но.. ете сеуште сме заедно . Му ‘‘дадов‘‘ пред месец дена :) и тоа бев невина 20 години и мислев дека после тоа ќе биде толку чао пријатно познавајќи го но..тоа не зближи се повеќе и ете така ние..Порано значи мнооогу порано ги вртев оние муабети а јас нема да му дадам ќе ме чека година дена , да бидам сигурна дека ме сака вака така :lol:

5. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    хахах а си пишала дека најчсто имаш секс во газ. сите сне ние овде еден куп грешници хахахах и ќе гориме во пеколот :devil:

На HermioneM му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Да се застрамиш и ти што ја мешаш библијата со сексот! :lol: :lol:
    Пу пу пу застрамота! :rofl: :rofl:

И да, да не бидам оф-топик...му дадов на 4 месеци! :wasntme: :$

7. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Mу дадов бе :^)
    Ние се офајдивме ... абе не знам дал 7 или 9 месеци да рачунам, зашто направивме прекин од 2 месеци во врската, ал ебате прекинот пак се гледавме, а и чат пат се мувавме, деца :?:
    И му дадов за роденден, така да моево беше стварно давање (поклон). Таман официјално се фативме пак и му беше роденден за 2 недели негде. И така за тие две недели се попаливме неколку пати и јас НЕ :!: не сум спремна. А јас чекам роденден да дојде. :tmi: :lol:
    И така, сеа сваќам дека требаше и порано, не се трошела па да ја чувам и пазам :D

На doroti94, LudaMarita и crazylady им се допаѓа ова.
  8. sarah.key

sarah.key Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2010
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    24
    После точно 1 година и 6 месеци, на 16 години :) Малку рано ама сепак не ми е криво, сега сме заедно веќе 9 години... јас му бев прва и тој на мене :inlove:

9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    На сегашниов, многу брзо :tmi: На 10 дена. Ама со оглед на тоа што не бевме деца, супер излезе. И пак истото би го направила, не би чекала ни момент, знаејќи каков предобар секс ме чека со него :emo:

На Srekicka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. femina11

femina11 Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    227
    Одевме само 3 месеци кога решивме да имаме секс.Мене ми беше прв пат,нему не.Јас имав само 17 години и воопшто не ми е криво поради тоа затоа што бев подготвена:Ден денес сум со истиот човек.(иако сметам дека не е важно тоа)

11. LynnStorm

LynnStorm Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    5 ипол месеци

12. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.701
    Допаѓања:
    6.619
    На сегашниов на 5 дена.. Ја му бев прва он мене не ама на крај супер испадна :))

13. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    за 1 и пол година :)

14. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    на бившиот му дадов на 11 месеци од врска а на сегашниот му дадов (т.е не му дадов му понудив) :D на 2 недели да имаме секс

15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    На вториот состанок. Останавме 7 год. заедно и сексот до последниот ден беше фантастичен.
    Ние се запознававме со месеци пред да стапиме во врска, поточно пред она официјално прво излегување со бакнување. Кај мене основен проблем е да прифатам некој во мојот живот. Потребно ми е време да се навикнам на него и како што минува времето или знам дека тензијата и сексуална и секаква е на критична точка на вриење до претуривање или па сме останале заробени во последното ледено доба и уште пред да стратуваме врска се разделуваме засекогаш. Кога одлучам дека со некој нешто сакам значи сакам се‘ и секс и тоа што побргу. И во случајов најсмешно ми е кога ќе се сетам дека ми рече „уште да не сакаше ТОГАШ да имаме секс после толку време ќе ти раскинев најсериозно„ :D .

Во претходниот случај „чекав„ цели 2 недели исто врската беше сериозна. Исто имаше и претходен период на запознавање. Тој што го прешол мојот тест на евалуација во периодот пред врска си добива за кратко време награда, :D . Ама никој нека не мисли дека е лесно да се пројде ]:) :geek: ...

На crazylady и mims-89 им се допаѓа ова.
  16. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.226
    како не! Мене ме чекаше бившиот 2 години па за тоа време се моташе со други!

17. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    И самата бев зачудена од мојата постапка и решителност, но после два месеца од врската бев подготвена да водиме љубов. Тој ми беше прв и сеуште сме заедно. А самата си се смеам кога ќе ми текне на моментот кога му кажав дека сум невина и дека може ќе треба да ме чека подолго. Јас не издржав толку долго чекање...

18. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    После 1 месец :)

19. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Слично како Теодора-ако не на вториот, тогаш на третиот состанок :tmi: (тоа значи после 10 дена). Нашиот период на „запознавање“ беше до некаде принуден-бевме колеги :geek: Во времето кога почнавме да излегуваме заедно, веќе прилично добро се знаевме, се мотавме по град уште некој месец-два така ко демек „другарски“....па откако ме фати на препад, не ми требаше многу време да му дозволам нешто повеќе. :)
    Не е пресудно времето за кој период од врската „ќе му дадеш“ на некој......Треба добро да ја познаваш личноста, и да будеш сигурна дека ти значи, и дека му значиш, и навистина да сакаш да „му дадеш“. :D Е сега, дали ќе биде на 5 дена или на 5 години, зависи од ситуацијата, и од актерите.

20. draganaforever

draganaforever Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    мојата ситуација е ваква.се друзиме со еден тип 2 ипол недели.не знаеме сто правиме дали сме во врска или не од тоа сто сакаме прво да пробаме како ке ни биде заедно а ако биде ок ке продолзиме.меѓутоа помеѓу нас има неверојатна хемија.минатиот пат кога се видовме малку фалеше да се изедеме хахахах јас сепак мислам дека е рано а многу ми е убаво со него.од една страна си викам ние сме на почеток и како ке ме свати он мене ако бидне тоа сега?правевме муабет за тоа он вика дека времето понекогаш не е пресудно.од друга страна страв ми е да не го чека тоа од мене(за после да ме откачи) па затоа не знае сто правиме наводно не сакал да избрзува.не знам сто не најпаметно да направам?