1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

После колку време го имавте првиот сексуален однос со вашиот дечко?

Дискусија во 'Секс' започната од tinka.tincence, 24 април 2011.

1. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Никој не може да ти го даде прецизниот одговор.Сексот може да растури врска, меѓутоа може и да ја зацврсне врската. Тоа е реална потреба на секое човечко битие. Колку што се сеќевам на твојот случај и не сте малечки, ти имаш 22, типот 27.
    Остави нека ве водат чувствата, постигнете ја точката на вриење и ако се случи нека се случи, барем ќе
    биде спонтано,а не однапред планирано. И ако уживаш и те крене до облаците, никогаш немој да жалиш и да не останете заедно, за тоа што се случило. Си си направила ќеф на душата, си уживала...Поминаа одамна времињата кога сексот ги обврзуваше обете страни да мораат да останат во врска, па и врската да ја крунисаат со брак.

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.429
    Допаѓања:
    5.389
    времето не е пресудно за тоа дали да имаш односи со некој или не. дали 3 дена или три годии тој ако е со тебе заради секс ќе си го напрај ќеифот се разбира и ти и тој и ќе теоткачи. затоа ако си го сакаш ако имаш вистински чуства тргни во акција. ако нешто не ти штима сепак ти најдобро го познаваш е тогаш кочи малку и следи ја неговата реакција :lol: :lol:

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Kaetana

Kaetana Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    2.919
    Допаѓања:
    14.564
    ... нецели 2 месеци. 8)

Толку време требаше довербата да се искачи до тој левел.

4. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    the same :@

5. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    една недела ама пом инаа милијарда недели и ништо од моето пресметување

6. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.631
    Допаѓања:
    3.742
  7. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Најдолго од друштвото го држеше една другарка, која на дечко и` му `даде` после 2 години. Стално ја зафркававме поради тоа: ајде, го исуши човекот.
    Но, тој ја сакаше и чекаше.
    Летово и се зедоа и се среќни. :D

8. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Мислам дека другарка ти добар тест му направила.Со тоа што тој ја чекал толку долго докажал дека му е важна таа и дека ја сака . :)

9. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Додуша таа не му правеше тест, ама ете не беше спремна. :)
    А, контра пример сум јас, која му `дадов` за мноооогу пократко време, (ај да не чека, ај да не почни да шмека по други, глууупави причини, пс. а, бев невина) па ете раскинавме. А, ни почитување, ни ништо не добив.

10. wwwbella

wwwbella Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    8
    По 2 години и 7 месеци доволно време за се запознаеме целосно и на двајцата ни беше прв пат :inlove:

На Pufche му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Па на овој мојов три дена хуху :tmi: :rock: !!! Убо ми е не лажам, ма најубо! Траеме!

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  12. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Неколку минути откако ја официјализиравме врска, зошто сексот се деси и пред да бидеме во официјслнс врска.

А и ова дадовте некако ми боде очиња, јас мислам дека ништо не му дадов туку и јас си зедов, и јас сакав не сакаше само тој за да јас му дадам да ме секса.

13. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Кога му дадов? Хм.. Ех, па му дадов кога ја започнавме врската, или не беше уште официјално врска кога му дадов :?: Па не е ни битно, битно е дека со месеци трчаше по мене пред да му дадам, па откако се осигурав дека е излуден веќе и дека е свесен колку вреди тоа што ќе го добие му дадов.. И вредеше не викам не.. Не вика ни тој.. :wasntme: :)

14. zizela111

zizela111 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    68
  15. mamaHana

mamaHana Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    31
    После 6 месеци...Ми беше прв,бевме у врска 8 години...после се земавме и сега сме во брак една година. :D

16. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    не е работава кога би му дала, туку колку вие се сакате, колку имате среќа и каква судбина имате..
    може да му дадеш и одма, ако е судено да бидете заедно ке бидете цел живот, а можеш да да му дадеш и после една година, ако тој не е бил за тебе, се е џабе..
    јас така го сваќам сексот ;)

На Kom.pot и babyblond им се допаѓа ова.
  17. Moodgy.y

Moodgy.y Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    3 години и 3 месеци ама сум сигурна во него :) Мноооогу ја должев,ама сега е супер :) Да сум знаела колку е убаво може и порано "Ќе сум си земала шо ме следува" хахаха :) ;) :*

18. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    5.445
    Сметам дека нема соодветен таман период, тоа ми се залудни бројки.
    Некои се фолираат ќе чекам година, 8 месеци и слично, а веќе имаат по 22 години.
    Според мене нема потреба од оптоварување со временскиот период, бидејки доколку се познавате одлично, љубов,се сложувате, на иста бранова должина сте, едноставно тој е тој, а нормално сте зрели за таков чекор и психички и физички телото, тогаш нема потреба од чекање.

19. nela.oh

nela.oh Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    270
    6 месеци бе :) кутри двајцата...
    4 месеци од нив се гледавме онака неофицијално, 2 веќе врска. Не дека чекав нешто посебно или пак да сме во врска за да се случи ама веројатно немавме можност порано, тогаш студираше тој во друг град, јас бев во друг и така...
    Ама зато во овие скоро 6 години надохнадивме (и сеуште) за изгубеното време :D

20. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.547
    После една недела , па еве не година ипол заедно