1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

После колку време го имавте првиот сексуален однос со вашиот дечко?

Дискусија во 'Секс' започната од tinka.tincence, 24 април 2011.

1. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.553
    За седум години. Толку време му беше потребно да ги помине седумте планини, седумте реки, седумте села и седумте тролови. Цел замок се тресеше после.

Иначе на последниов, одма. Долго време бевме другари, па си реков уште да го пробам у кревет и ако е добар, да ја официјализираме работата. И ете не у љубав. 8)

На thelittle17, antonina, Miss.Ricci и 6 други им се допаѓа ова.
  2. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ме чекаше година и пол,кутриот се изначека, ама :!: ми беше прв,се надевам и последен :inlove: ама не навалваше се си одеше спонтано и по волја на двајцата и ете сега си тераме и ние е убаво скоро 5 години :inlove: :inlove: :l: :l:

3. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    На првиот искрено и не се сеќавам. После неколку месеци, сепак мислам дека избрзав. Бев толку мала и глупава и проклето се кааам за таа грешка. После две години прекинавме ама тоа остана и толку многу го мразам. Барем да сакав да го направам тоа..

А на милото сега точно на денот кога правевме еден месец. И да си кажам дека се чуствував како да ми беше прв. Толку беше убаво, тек сега почнувам да уживам во благодетите на сексот :$

4. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Па после 8 месеци и некој ден , не се сеќавам убаво

5. IviA

IviA Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    217
    Допаѓања:
    24
    Може да ве зачуди ама ние прв пат вагинален имавме на 4 години од врската , инаку орален и анален за 1,2 месеци :lol:

6. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    На сегашниот за еден месец. Не ми беше прв така да немаше смисла да се чека повеќе :)

7. MaTo

MaTo Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    20
    Јас му дадов на 5иот месец и воопшто не жалам за тоа. Па ајде дечки зарем е битно кога ќе му дадете?Зошто да не уживаш порано, зошто да го чекаш тоа задоволство повеќе?Искрено мене темата СЕКС ми е многу обична, нема ништо за срамење, тоа е природна појава што ниеден човек, ниедно живо суштество не успеало да го спречи, а нема ни да успее.

8. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    на месец и пол точно

На MaTo му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    за два месеци :))

На MaTo му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Blair15

Blair15 Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    12
    месец и пол,воопшто не жалам.. сеуште сме заедно

11. Darija.90

Darija.90 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    9
    2 ипол години :$

12. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    за 2 месеци врска. доволно го познавав. одевме пред 3 и пол години и потоа се смиривме и по 2 месеци си водевме љубов. баш сега брзо разговаравме и му викам криво ми е што сум чекала 2 месеци и добив ваков поглед :^) :lol: за него таквите биле к..ви |(

13. Ivi05

Ivi05 Активен член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    29
    3 месеци , можеби е премалку за разлика од вас ..

14. Kajafeminka

Kajafeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    26
    Аааа јас и мојот дечко првиот однос го имавме една недела пред да правиме 4 години во врска....Иако сега со овој памет не би чекала толку многу и не би одложувала што е и пак тоа толку битно,до душа јас немав потреба бидејки со него сум од малецка,а он како си се задоволувал немам претстава бидејки е со мене од 22 значи до 26 години сепак е голем период .......Али целиот чин беше направен со многу љубов и беше прекрасно бидејки и јас тоа го сакав :inlove:

15. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    97
    ние имавме односи после 1 година бидејќи се чуствував не подготвена за тој чин бидејќи ми беше прв пат и така некако бидна сосема неочекувано ни планирано.Па после направивне беља и еве од тогаш до ден денес сме во среќен брак веќе 7 годими :rofl:

16. n.a.t.y

n.a.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    9
    после 2 недели :D

17. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    После 6 месеци. Со претходниот одев скоро две години, но ништо не се случи од страв, а и бев помала. А со овој, пред да се случи, се палевме едно месец дена преку телефон, малку секси разговори, малку потпрашување прв/прва, малку внимание и се посвети и на заштитата :D :D Дури и сега кога ќе му речам дека со претходниот немав ништо, онака со неверување ќе ми се насмевне и на шала знае да рече како ли ме прејде со невиноста. Аха да, јас режисерка сум па ќе ти правам сцени као демек не сум, ама сум :rofl: И еден лапсус кога ни беше првиот пат. Тој: Како ти е? Јас: Јако. И тој си зема да си работи уште појако :D :D :D

18. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Со овој сегашниов, прво се секснавме, па официјализиравме врска. :D

19. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    И мислиш тој џемпер плетел во тие 4 години? Хахахахаха :D
    Пак од 22 до 26 години. :D

На thelittle17, Trendafilka, Speechless и 8 други им се допаѓа ова.
  20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Mene bivsata ne mi dade,a odevme 7meseci i nisto,sve pravese samo da ne dade.bich.