Од прва, да видиме како е хахахаха без планирање без многу размислување, со уживање јас многу се плашев дали воопшто ќе биде ако одложуваме многу ... Свадбата ни беше еден месец подоцна.... Една недела пред свадбата разбрав дека ќе имаме бебе
баш убаво и јас од прва без ИЧ замарање...дури мислев дека нема шанси дека ќе биде од прва не се замарав...и еве 6 недели пред пораѓај сум дури некогаш си мислам дека се е до психа...колку си полабав толку побрзо доага бебе,незнам може грешам ама најбитно е да си опуштен
Од прва, на 7ми ден од циклус, непланирано но најубаво, после 9 годишна врска - прв пат со финале и оп-бебе
Од прва фати,но за жал имавмав спонтан во 10 недела ,па сега правиме испитувања и за некој месец да се обидеме повторно се надевам повторно ќе биде од одма.
Прв пат, за жал со спонтан, по 3 месеци пробување. После спонтаниот и пауза од 4 месеци, од втор пат останав бремена, и третава сосема случајно и неочекувано од само еден однос. Дај боже кај сите да е вака лесно.
Не знам дали сум пишала овде, после 9 месеци Во меѓувреме после 6м обиди почнавме со испитувања,испадна дека пролактин и тсх биле покачени кај мене и правеле проблем.
После 9 годишна врска, решивме да се опуштиме со дм (сега мм), и од прв пат се фати Јас си мислев подолг процес ќе биде, ама ете бидна веднаш кај нас.
Prvoto posle 1 god . Vtoroto okolu 6 7 meseci. Tretoto od prva. Na mm pred mn godini na proverka mu kazale deka ima mrzlivi spermatozoidi i deka recisi e nevozmozno da ima deca... Pa site licat na nego. Mk doktori neli?!
На мене ми рекоа дека сум многу плодна. Му викам на маж ми - Следен пат детето од бакнеж ќе се фати. Ова дека помалото од еднаш го погодивме.