После 6 месеци брак а еден месец обидување...во доги поза морав да кажам заради вака шо читам за делотворноста на позата од искуство ви велам доги му е мајката
Од одма хаха. Не беше плански затоа што имам 17 години ама еве сеа ни е супер заедно си живееме и си го галиме мешето хехе.
Паа свадбата беше во Октомври. Ноември,Декември и Јануари не броев плодни денови и односите не ни беа според нив, а во Февруари броевме и тој месец не добив и сега си имам мало мешко.. Така да како би му дошло после 3 месеци незаштитен однос
Исто и ние свадба во октомви, октомври ноември и декември јануари последна менз.. Мешко расте а ние сме се посреќни
После еден месец, првиот месец пробавме не бидна,а баш сакав, мислев цело време, исчекував да не добијам и добив. После си реков не се замарам ако за неколку месеци последователно неуспееме ке одам на лекар па здравје.Така опуштена останав бремена и дај боже се да биде како што треба.
Јас останав непланирано, поради тоа моравме набрзиа да се земеме, се омажив на 19 со второто исто, едново едвај наполни година дена останав бремена, се мисевме што како, дали да абортирам или не, проблемот беше што стамбеното прашање не ни беше решено ама се решив да го родам и така. Кога човек ќе се реши и кога децата ќе дојдат на свет потоа за се се наога чаре.
После 2 години и 3 месеци, забременив кога се опуштив затоа што требаше после 2 месеци да пдам на инвитро. Сега сме пресреќни, мешко расте а наскоро ќе си го чуваме синко во раце
Од одма Изгледа бевме среќлии ,правевме свадба во септември ,а во октомври ми беше последната менструација си планиравме бебче и се фати од првиот обид
Како те молам непланирано (два пати) објасними зошто неможам да разберам извини... Или бил пијан тоооолку занесен или си сакал бебенце. Или игра на среќа( ако се фати) извини повторно неможам да разберам...
Уште при првиот „сериозен„ обид, 4 дена по регистрацијата. Сега сум 26+6 и со нетрпение ја очекуваме нашата принцеза.
Првиот пат после 8м (заврши со спонтан) вториот пат после 3-4м сега си се гушкаме со мојта принцеза ❤️❤️❤️❤️