Јас само еднаш зедов искрено не ја пробав. Моите ја изедоја со постите и јас зедов од саламата. Океј е печена на лепче, така по себе ми беше мех. Вида Верде да видиш, прат увози од ова фирма ко шо сфатив. Имат и салама.
Јас прв пат гледам. Во Кам ги видов (и зедов). Има еден производ нов на Вердино во Вида Верде шо ги барав на два пати, ама немаа во моментот залиха. Јас сум многу среќна со ширењето на Вердино кај нас. Далеку од то дека исхраната ми е вакви работи, ама сакам понекогаш да имам со шо да се частам. На вкус очекувам да е ко шницлата само bite sized.
Претпоставувам дека ќе е како Вердино шницлата, само bite sized. Вчера имав веќе Вердино шницла одмрзнато така да најрано можи наредна недела ќе можам да пробам ова.
Скроз ваков е вкусот на нагетсот. Туку првото го најдов во Веро, другите две планирам наредна недела во Вида Верде да видам дали уште ги имат:
Ептен минимално. Бадемот и црешата мн убав вкус му даваат. Не можам да го споредам со ниедно друго темно чоколадо.
Би рекла подобри од похованите иако многу слични на вкус. И похованите ми се убај ама без то испаѓа поубо. Овај пат напрајв по препорака на паковањето. Пишеше или пржено или печено, јас го пржев. Малку на сува страна ама добро е. Следно ќе пробам како стек шо спрема мајка ми, да се потсетам како беше. Сисинни кремовите јас од локален маркет ги земам, шо дури сум импресионирана дека ги има. Овај од горко какао ми е омилен.