НАЈДОВ ЏЕКФРУТ ВО КОНЗЕРВА ВО ДМ, ПАРЧИЊА! Уште утре ќе пробам да напрам нешто со него. Вечер и слика ќе ставам, 175ден.
Го избришав прашањето бидејќи мислев дека не сакаш да одговориш иначе сакав да те прашам баш тебе дали мислиш дека нема доволно понуда на Хумус на нашиот пазар и дали само Рибела е доволна на пазарот (тие во стакло не ги сметам за хумус) и тие во конзерва карнекс.. Само хумус пластика е најубав... Иначе од Фебруари доаѓаат овие на пазарот
Јас имам пробано хумус без никакви додатоци, и хумус со пиперка мислам, првиот ми беше одвратен, а вториот за нијанса појадлив, ама и тој не ми се свиѓаше и веќе не пробувам, а баш сакав да ми се свиѓа. Али затоа макало од лук ми е топ, еднаш пробав, и тоа на лосос го мачкав , со вилушка јадев, секако ми беше убав. Ептен удара на лук, и здивот до утредента мислам ми мирискаше, ама вреди. Мислам дека од Кам беше земено тегличето.
истата фирма е претпоставувам нема други овие сум ги земал во Тинекс има 3 вкусови ама не се толку густи како тие во теглата
Abe domaki i najdovar, ama toj od kam mi e najbkisku do originalot.. E so makalo od lul nema zima, i ribja corba meraci so lepce Idino so maslinka drugite vkusovi mi se too much
Не си го пробала вистинскиот хумус имаше тука еден хумус од Јордан пред неколку месеци ама не го носат веќе
Сакам да ги прашам сите тука ама и тебе зошто сите земаат се едни исти работи? На пример Дивела Макарони цел живот ги земаат тие а не пробале ниедни други да видат колку поубави има од нив и подобра класа... И дали ти пречи што цел живот има само едни исти неколку фирми на мајонези и кечапи и што не носат други... (сега има еден италјански мајонез во Тинекс) ама пак е малку како понуда
Дехидрираниот нема мирис. Овој неќам да го отворам пред да го спремам а само шо си дојдов од работа и нема да готвам сега. Ама дефинитивно ќе пишам детално ривју веднаш чим го спремам.
Го видов ова во Зегин, имаше само од ориз и викам ај. Од прво има некој слаткаст вкус, ама откако ќе голтнеш има одвратен aftertaste - на засладен сончогледов зејтин со примеси на ориз. Моето прво искуство со веган млека помина лошо.
Реално не се пијат "млекава" сами по себе, обично само за во кафе или веган рецепт сите ги користат. Сите се реално гадни само така.
Од ова пробај го од какао и ориз, ние веќе 5,6 години само тоа го пиеме, преубаво е, се плашам да не го повлечат
Za ponekogas mi e okej, ke se pocastam za vo kasha i vaka. Apsolutno ne sekoja nedela, na nekolku meseci ke si kupam. Vaka samo ovesnoto u kam mi e najtop