Здраво. Запишана сум на постдипломски, ми останува уште еден испит кој е претежок, но неодамна дознав дека се отвора нова студиска програма која многу повеќе ме заинтересира, дали можам да се префрлам или ќе плаќам се одново? Не ми е проблем да ги учам испитите, иако стигнав речиси до крајот, се поради тој испит кој вреди за 5, а и попримамливо ми делува затоа што е директно имволвирано со тоа што го работам.
Здраво. Ве молам кажете ми ја процедурата за проверка на плагијат, како можам да проверам и кој % е дозволен?
Здраво! Може ли да ми каже повеќе информации некој со запишал Трудово право или Казнено право постдипломски студии на уким? Плисс
Здраво, дали некој има запишано постдипломски на Филолошки факултет, англиски - наука за јазик на јазичните групи? Ме интересира подетално, какви и кога се предавањата, дали се бара физичко присуство или пак се онлајн? Какви се професорите исто така . Јас имам завршено на турската катедра и ми кажаа дека треба да земам уверение за познавање на јазик, дали истото може да го земам од центар за странски јазик или пак мора од факултетот? Фала однапред за одговорт.
Хелоу! Дали некој има искуство со смерот за мастер Применета и компаративна политика на Правен? Искуства со професори, колку е тешко, дали на студентски прашања се фини