1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Постелка

Дискусија во 'Бременост' започната од Snow-Queen, 5 септември 2013.

1. denizzz

denizzz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2014
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    118
    @Feniksgirl

2. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.492
    Допаѓања:
    15.897
    Мојата си беше добро до 28ма недела, од тогаш се заглави и си остана така до крај па мораше царски. Сега ми е на заден и пак ќе бидам царски, зашто само 2 години и месец ќе бидат поминати од претходниот. Преден и заден ѕид на постелка единствена ралика е чувствувањето на бебето. Помалку се осеќа на преден ако ти е. Не е индикација за царски.

3. denizzz

denizzz Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2014
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    118
    Kaj mene e na preden ama mnogu se oseka. Dole silno udira so noze gore so glava. Kaj mene vo 28 se svrti nadole sega vo 31 pak gore so glava. Ne znam poveke dali ke se svrti.Mene mnogu mi e strav carski,ne deka prirodno ne mi e ama neznam kako ke bide najiskreno.

4. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.492
    Допаѓања:
    15.897
    Може дека ти е трето, па затоа повеќе го осеќаш. Но не е индикација за царски. Ако остане карлично, тогаш ќе бидеш царски. Не е страшно, да болно е одпосле но секое тело има различна толеранција на болка. Не мисли на тоа, не си прави стресови.

На denizzz му/ѝ се допаѓа ова.