Перница за трудници купив лани за подарок, девојката ја искористи максимално уште од 3ти месец па и подоцна за доење, ја переше и во машина. Доставата беше брза, се беше уредно. За друго не знам каков е квалитетот.
Сакам да купам памучна постелнина, да не е сатенска. На фб ми излегуваат gultac, altinbas... дали имате искуство какви се?
Каде има продавници со квалитетни постелнини? Не сакам да нарачувам online... Comodita Ramstore немаат скоро ништо
Аура Прилеп и Гевгелија имаат продавници МОНА постелнините им се со ок цени а ептен пријатни и квалитетни
Каде има големи постелнини? Креветот ми е 220*240, а сите постелнини што ги наоѓам се со таа димензија ј ми фаќаат само до рабовите, не и надоле.
Најдобро ти е да си нарачаш да ти сошијат според твоите димензии. За таа големина, тешко дека ќе најдеш готов кај нас. На ФБ има еден куп што шијат по нарачка. Ќе си одбереш материјал, големина, итн.
Имаш карши полициска станица на Бит Пазар дуќан euro home продаваат материјали за постелини имаш на Тач,Пјер Карден квалитетни се и ти шијат по нарачка.Ги има и на Инстаграм https://instagram.com/euroeksport_stil?igshid=YmMyMTA2M2Y= Исто квалитетни се постелини и големи димензии се на hobby home collection.Порано ги купував во чаршија за чејз дуќан што имаше.Не знам сега каде може да се најдат од нив.
Во Madame Coco 50% + 10% ПОПУСТ. Cупер производи по фантастични цени. Проверете ја нивната страница на Инстаграм..Понудата важи до 19.02.2023
Многу лош материјал. Јас сум задоволна од Home decor мислам беше страната 900ден се. Скоро истите постелнини се по слика ама мн подобар квалитет.