Од Home textiles Macedonia, имам два пати нарачано и сум задоволна, а гледам и сега имаат доста избор
Дали некој порачувал сет постелнини од интернет страните како беса,postelnini.mk,comfort home decor i сл имаат акции 1+1 па да сподели искуство?
Не можам да најдам етикета на постелнината. Нова е, дали да ја пуштам 15мин на 30 степени? Мислам доволно е. Па после користена да си ја пуштам нормално на 40 или 60.
Гледам одамна си прашала но никој не ти дал одговор,а постелнините се сеуште на акција,јас сега пред една недела порачав брзо стигнаа сега не се квалитет одличен но за тие пари се прекрасни.
Здраво девојќи, сакам да купам некое убаво ќебе. Вака, во овој стил нешто: Да биде убаво и квалитетно, меко и топло, дури и да е скапичко е ок. Дали знаете некоја продавница во Скопје каде што би можела да најдам? Видов некои на онлајн продавници ама некако не им верувам. Вака на изглед се fluffy ама многу од нив кога ги допрете се тенки.
Па тешко да најдеш дебело ќебе, обично се сите (по)тенки. Вакво како на слика зедов од Стружанка некни некои 700 ден.беше, последно. Ама па и не беше нешто тенко, накај средна дебелина.
Купувам од Dormeo и Comodita засега сум презадоволна.Иако не сум голем љубител на постелнина и не се земарам многу околу купување.
Од my home, он лајн гледав флекери, бушави.... Имате искуство какви се? Или има некаде и физички да се купат?
Јас имам два пара бушави (со пократко влакно) и супер се еве веќе неколку години. Едните ги имам од Home Textiles, а другите од PremiumHome MK на фб