Каде можам да најдам чаршав со ластик 280x260 за голем душек ми треба? Стружанка, Бомико, Памук пале нема.
Јас земав од јуск, од тие голд, премиум квалитет, презадоволна сум. А имам мерак на хотелска бела што шушка, леле... Најдов да шијат ама ќе ме фатеше 7-8000, и се откажав. Во јуск ми се погодени димензиите, 140*200 за две јорганчиња.
Може ли препорака за летен јорган оние тенки од каде имат епорачувано и навистина да се убави и квалитетни ?
Здраво, дали некој ома земено од овие постелнини и како сте задоволни? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1158619767815332&id=455217004822282
Планирам да си купам од Стружанка перница, навлака за перница, навлака за јорган и долен чаршав. Ме интересира дали сте купиле нешто од ова, по која цена и како се со квалитет?
Ima I e kvalitetna no e poskapa. Za edinechen krevet e 1600-1800 den, 100%pamuk I se vika na bukva r, no ne se sekavam. Jas sum zadovolna prijatna e I lesno se pegla. Ima razlichni dezeni.
Јас имам постелнина,навлака,перница,и чаршав со ластик.Значи се е со преубав квалитет,дури на вриење ја пуштам постелнината,бојата не е мрдната.Е сега за перниците,мене ми се супер,и нив ги убив од перење.Со оглед на цената ок се.
Колку се дуплите комплет постелнини во Стружанка? Последно перници стандард ми зема мајка ми, по 250 ден мислам беа, топ се.
аауу ама е јака, прв пат гледам ваква. Е сега дали навистина се вакви да не е лага.. Каде има вакви постелнини воопшто?