Zemi mirobakt. Belogent e za vospalenie. Mirobakt za vakvi gnojanici. I izbaci depilator, odi na dermatolog, a pota.gledaj samo depilacija so vosok a ako najdes nekade sekerna.
Мене лук ми помогна, станав неколку дена и ми се намали сега мислам дека воопшто и го нема а не извадив влакно од тоа што ми беше како зголемено Ама сега немам проб, т. е. немам ништо на тоа место, само се повлече изгледа... Пробајте
Poentata e da ne se kopa. Jas pocnav salicilna da stavam na novexpert I za cudo za prvpat nesto ima efekt. Probajte go serumot. Kaj Mene e kombinacija vrasnati vlakna plus cuatvitelna koza I rezultatot mozete da zamislete. Od koga pocnav da stavam pantenol sprej, kapkite na viton na potemnuvanje so serumot smirena mi e situacijata.
Здраво. Дали некоја има сличен проблем? Кај препоните во делот на интимната зона од депилација ми се прават како меуричиња со гној, крв и поткожни влакна. Едно од нив стиснав и сега лузна имам. Дали некоја крема би ми помогнала за проблемот. Почнав да мачкам масло од кантарион од денес, ама не знам дали ќе има ефект. А башка сега лето, срам ми е купачи да облечам.
Со што се депилираш? Пробај прави благ пилинг пред депилација, а после депилација можеш да мачкаш од кремот од Балеа за после депилација.
Dobro kako uspevate Leto na depilacija noze? Posle 10dena max pocnuvat da izlagat. Omeknati se moze, ama se se gleda barem kaj Mene. Jas nemozam da izdrzam depilacija 3, 4nedeli. Za toa vreme se fakam nekade so depilator nekade so bric. Mozda pravam greska ama ete navistina nz Kako.
Иста бев. Повеќе бев по долги него по кратки цело лето.... Не правам реклама ама стварно ме спаси Филипс Лумеа
Ama Kako da stavam lumea na iritirana koza so fleki I crvenila? Neli e pozbezbedno kaj dermatolog na epilacija
Можеш... ако е толку сериозна ситуацијата на кожата секако дерматолог да ја смири малку па потоа решение по твој избор....
Единственото решение за поткожни влакна е ласерска депилација. Нема да ви помогне ниту некоја кујнска состојка, ниту сода, ни шеќерна, ниту во правец на влакното да се депилирате. Со се освен ласерска, може само да се лажете, да изгубите време, да си ја влошите состојбата на кожата, и пропратно и нервите да си ги изгубите
Предлог некоја крема за флеки од поткожни влакна? Не можам никако да де решам од нив на нозете од дтрана на листовите (баш кај што прекрдтуваме нога) и на стомакот имам 2-3 ужасно ме нервираат. Хелп