Задоволство е, не негирам, ама избегнувајте да ги чепкате - понекогаш се прават и како мозолки, а и неретко остануваат флеки по нозе, раце од стискање на поткожните.
Мојот проблем е решен... Имав тешка историја со овие мали гадови воопшто не можев да ги извадам со ништо на површина... ниту игли ми помагаа, ниту стискање, а за депилирање со восок или ел. депилатор, бричење, пилинг или било што да не правиме муабет... едноставно немав решение и мислев дека само со молење ке ги натерам да излезат Но случајно налетав на ова видео на youtube и ме спаси. Резулати имав после една недела редовно четкање на телото секое утро и вечер, а воедно уште еден прекрасен момент и целулитот ми се намали... едноставно сон невиден ми е рутинава за телото, ме препороди, како да не е моја кожава... Пробајте верувам дека нема да зажалите... инаку четката моја е купена од oriflame пред многу години и стоеше така без употреба и конечно почнав душата да и ја вадам Еве го и видеото http://www.youtube.com/watch?v=JoTBP_WJy9E
Да само тоа и ништо друго лесно и едноставно... се е објаснето во видеото изгледај го до крај и ке сватиш како оди
Го гледав до крај,ама мислев да не имала ставено нешто на четката штознам,од туку така да исчезнат..чудно ми падна Четка имам,баш таква ајде да видам како ќе се одрази кај мене оваа терапија
Само со четката се прави?[/quote] Да само тоа и ништо друго лесно и едноставно... се е објаснето во видеото изгледај го до крај и ке сватиш како оди [/quote] Го гледав до крај,ама мислев да не имала ставено нешто на четката штознам,од туку така да исчезнат..чудно ми падна Четка имам,баш таква ајде да видам како ќе се одрази кај мене оваа терапија [/quote] Мислам дека ке ти помогне, четкај се редовно и не многу нежно значи малку треба и да запнеш посебно каде што имаш повеке враснати влакна (освен на препоните и кај тетката таму ке бидеш нежна ако воопшто сакаш да ги поминеш) мене после една недела ми излегоа на површина и немав ниту едно. Со срека во походот
[/quote]Од кај да најдам ваква четка. Има ли уште во орифлејм[/quote] Искрено поим немам не сум гледала каталог повеке од 7-8 месеца :/
Јас пробав со таква четка меѓутоа нема резултати една недела го правев тоа по пола саат на една нога и пак ништо дури пробав и со турпија за нозе ама џабе Дај кажете др чаре,неможам вака да се шетам со поткожни влакна од 5-6 мм на мене.Се гледаат влакната од километар
Јас кога ќе видам дека ми поттерале поткожнио, ама баш дека потерале значи не се како мали црнки, земам една тенка игличка и полека површински кај што е корено на влакното буцнувам и малку повлекуваме нагоре и влакното испаѓа. Само жива досада е така ако имаш повеќе поткожни па вратот може да ти се укочи.
Морам да кажам дека ми помага! Од пред некој ден почнав и ќе продолжам сигурно ќе ги снема.TheIdealMe фала ти многу што го сподели видеово.
Од кај да најдам ваква четка. Има ли уште во орифлејм[/quote] Фала. Кога ќе одам во Скопје ќе видам, ако некој знае каде има на друго место нека пише оти не сум од Скопје. Мислам дека гледав во Веро[/quote][/quote] Јас колку што знам мајка ми ја има купено од пазар.Најобична четка е,побарајте и на пазар
Луќе, а ќе може ли некој да ми објасни какви се влакнава на четката, да одам на пазар да побарам. Или да стави слика.
АКо се правите со депилатор од тоа најмногу се прават јас една пред мн години кога пробав со тоа немав едно влакно што не ми беше НЕПОТКОЖНО