Ако животот е убав ! Немаше човекот да се раѓа плачејќи ! „Љубовта е за двајца, но секогаш се наоѓа некоја K***А која не знае да брои!“
И нема више оно „чао“, „здраво“...Кao прe ....Осмеси и погледи..У води пало је..Странци смо од тада...И после свега, чак било ми је тешко...Ал некад мораш бити јак...Дижем главу горе и настављам свој пут...Ти си га попречио ал сад немам куд..Шта је било, било је. Сечања та бришем...Ја знам колкико вредим, ЗА ДРУГОГ ЧУ ДА ДИШЕМ!! No tienes idea como en cada instante, vas creciendo en mi como te me has vuelto casi indispensable, para ser feliz Е*еш таков филм, филм на пропалица...е*еше дрољи, а имаше КРАЛИЦА Од двајца зљубени - едниот сака а другиот дозволува да биде сакан Паметниот човек го прави веднаш она што будалиот го прави на крај Паметниот човек го прави веднаш она што будалиот го прави на крај
I'm not waiting for a princ,I'm waiting for the one who thinks I'm his princess They say that disney world is the"happiest place on the Earth".Obviosly the've never been in your arms Life isn't about finding yourself. Its about creating yourself. It's amazing how someone can break your hearth but you still love them with all the little pieces