Браво за сајтот Едно огромно браво за прекрасниот сајт и форум! Не само што е одлично место за совети и разменување искуства, туку е и многу забавно. Само продолжете така.
Браво за сајтот Конечно после долгооо читање решив да ви се придружам феминки.. Навистина едно ОГРОМНО БРАВО за форумов, се надевам ќе се дружиме
Браво за сајтот Многу ми е мило што сум дел од форумов. Научив многу работи, корисни. Ви благодарам на сите совети, вака читајќи ве вас и вашите искуства, мислам дека научив многу работи, како да постапувам. Секако, да не го заборавам ДРУЖЕЊЕТО. Сите сте ми мили и добри. Паметни и интелигентни. И благодарам на ФЕМИНА, и на сите ФЕМИНКИ
Браво за сајтот Еми браво него како?!?!?!Ајде еден огромен за форумов,за сајтот,за се живо и диво!!!! Многу ми се допаѓа Најдобри сте
Браво за сајтот Големо БРАВО и од мене. Ми се допаѓа сајтов поради тоа што има многу корисни информации и многу дружење јејеје
Браво за сајтот ајде и од мене едно големо БРАВО. Има доста интересни,корисни,забавни теми..а и прекрасна дружба со прекрасни девојчиња
Браво за сајтот големо браво и од мене навистина, сајтот е прекрасен, има многу убави и паметни теми навистина ми се допага а пред се место за дружба
Браво за сајтот Огромно браво и од мене. Мило ми е што има форум каде што можат да се научат доста корисни работи и да се стекнат искрени пријателства. Се на се ви благодарам што постоите.
Браво за сајтот Сајтов е најдобар.Ми станува опсесија,кога и да седнам на компјутер неможам да читам нешто друго а да не отворам на фемина. за фемина упс грешка, за Феминки кои што мн придонесуваат за овој форум да биде no.1 помеѓу сите форуми
Браво за сајтот Многу добар сајт не само што е одличен туку е и корисен ! Продолжете вака , а во иднина и повеќе награди да добива !
Браво за сајтот Најдобар и најинтесен сајт за жени Секогаш има нови работи и супер совети Браво ЛАЈК од мене
Браво за сајтот Со мојот прв пост сакам да си кажам што мислам за фемина.мк 1. Насловот на темава е чиста вистина. 2. Утринското кафе на работа (или дома) не е кафе без фемина.мк. 3. Те мачат мисли? отвори фемина.мк 4. Имаш болки, било какви болки? фемина.мк 5. Анкциозност? Заборавив што е тоа без помош од хемии! Како? Читав тема Анкциозност! 6. Сакаш две линии на беби тестот, ти треба мислење за симптоми? фемина.мк 7. Совет за квалитетни доктори? 8. Рецепти? 9. Секс!? 10. Најмногу се радував на 10-ка на факс! Повелете и на вас!