Најпрво ми се допадна самата идеја за сајтов, но како го проучувам гледам и дека е прекрасно огранизиран, полн со информации и теми кои се интересни за читање, само напред, супер сте!
Jas veke se navlekov na sajtov i mislam deka e prekrasno sto ima mesto kade sto mozeme da si gi spodeluvame iskustvata pozdrav do site clenki
odlicen sajt,se sto ni treba mozime da najdime tuka i da spodelime razlicni iskustva i mislenja,samo napred
Ке претиснеш alt+shift во исто време.Ако не ти се менува значи немаш инсталирано мак фонт на комп и треба да си симнеш.Ама пробај,сигурно имаш
pofalbi za sajtot,odlice e :roll: Sakam samo da prasam dali mojata e-meil adresa mozat da ja vidat drugite ili taa e stogo doverlia i vo nikoj slucaj ne mozat da ja vidat?
Ви благодариме на сите за прекрасните зборови. Вашите коментари ни ја даваат потребната мотивација да продолжиме напред. Keep 'em coming bluberry, ти одговоривме на прашањето во нова тема: za-forumot/dali-mojata-e-mail-adresa-e-strogo-doverliva-t319/
Странава е прекрасна вакво нешто баш ни требаше дури и зависна станав неможам без да го отворам барем еднаш дневно а и форумот е супер моземе да се консултираме меѓусебно тоа најмногу ме фасцинира.....
ZDRAVO NA SITE. I JAS SUM NOVA OD BITOLA SUM.IMAM 37 GODINI, SIN OD 19 I KERKA OD 14.SAKAM DA SE DRUZAM,SAJTOT E SUPER. POZZ DO SITE.PS.MI E MAKA SO DENES NE SUM VO SKOPJE DA GO GLEDAM ZDRAVKO COLIC
Супер е сајтот,имам критика за форумот. Кога ќе стиснам мислење на член,ми ги дава темите на кои пишува и не ме води до мислењето туку треба да го барам сама во темата.Тоа ич не ме бендисува. И друго администраторики,дајте малку построго,што е ова,за секој проблем,тема!
Lilit, критиката е прифатена и проблемот со прегледувањето на мислењата на корисниците е веќе решен. Ти благодариме за сугестијата. Што се однесува до „лабавата“ модерација, свесни сме дека постојат проблеми (не е само отворањето на теми, тука е и кирилицата, интерпункциските знаци, CAPS LOCK-от, боите итн.). Се надеваме дека со тек на време ќе успееме да ги елиминираме проблемите еден по еден (моментално во изработка е модул за кирилица). Сакаме да им дадеме можност на корисниците малку да свикнат на форумот, а во блиска иднина ќе воведеме построго почитување на правилата. Поздрав.
Super ste,sajtov mi se dopagja,mesto kade sto se razmenuvaat zenskite iskustva,isto kako da sme se sobrale na edno mesto i site si razgovarame za se sto ne interesira.Prodolzete taka,i vi pozeluvam uspeh.Pozdrav.