Критики и забелешки форомов е зараза( во позитивна смисла секако) Немојте погрешно да ме сватите,значи сакам да кажам дека форумов мис е допаѓа премногу и нема ден да не го уклучам планирам да си го стаам за homepage, на секои 5 мин отварам да видам какво ново мислења сте оставиле или нова тема сте отвориле. Само напред Фемина, па уште многу години да се дружиме вака заедно и да споделуваме мислења, да тераме до 101 и назад. Поздрав и се најдобро
Браво за сајтот Јас исто сум како тебе. На ден влегувам во форумот по 10-15 пати...ми се свиѓа, затоа што има се и сешто, нема тема, која да ме интересира и да ја нема во форумот. Браво на администраторите, а и на сите, кои што го прават форумот интересен... Поздрав, и посакувам да се развие уште повеке
Браво за сајтот Дефинитивно најголемо БРАВО за сајтов!!! Да не сте вие, би полудела. Кога се уклучувам на форум како кај психијатар да седнувам. После секоја сесија мене ми е најубаво! Можеби смешно но вистинито !
Браво за сајтот Убаво катче за да дознаеш нешто ново,да го споделиш своето мислење,можеби да дадеш совет,да прифатиш совет и да уживаш во слободното време. Браво за вас.
Браво за сајтот Браво, голема зараза е сајтов единствено што приклучувам кога ќе станам е Facebook и Femina за друго немам време затоа што поголем дел од времето ми поминува на форумов
Браво за сајтот Браво браво многу добар сајт и уште подобри феминки има тука, вистински пријателки знааат да те расположат и кога не ти е до смеење, даваат добри совети, разменуваме искуства и + има и игри за релаксација Фемина 10 +++
Браво за сајтот Едно најголемо БЛАГОДАРАМ до креаторите на сајтов,сте направиле многу добра работа! Ми се допаѓа буквално се,особено форумот ,почнувам да станувам зависна од што ми се допаѓа