Зашо знае дека кога Бахри ќе дознае ќе се противе, а она сака да стекне доверба кај Бахри за после да може да го убие(ќе проба ама нема)
Не, нема врска Сема мисли дека Појраз ја искористува Ајшеѓул за да му се доближи на Бахри. Затоа се противи на почетокот.
Сонѓул и Садретин ке си останат заедно,бахри ке добие срцев удар ке умре потоа садретин ке го наместат како глава на цело семејство сите ке му бакнат рака. Ајшегул ке умре ,сегашната свекрва ке ја убие појраз ке се мрдне начисто и цело време ќе раскажува за нејзе За сега за брзо Ајшегул ке го остави маш и пошто ќе неможе да издрзи ,он ке се самоубие и поради тоа на крај мајкаму ке ја убие ајшегул.
Многу глупаво заврши серијава. Пола глумци умреа, а на крај баш и не мораше и Ајшеѓул да умре. На крај, сите несреќни.
некаде имаше најава дека ке се снима уште една сезона без Појраз и без Ајшеѓул.Ако успеам да ја најдам најавата ке постирам
Абре луѓе, толку ли сте, убаво е кажано дека тоа е филм - Појраз Карајел- Глобален капитализам Сите си терат по свое - ќе имало уште една сезона Да се знае сега и засекогаш: ТОА Е ФИЛМ, А НЕ НОВА СЕЗОНА!
можеби се работело за филм.Не загледав детално.Битно стоеше тоа дека нешто додатно се снима. она што досега го гледавме си беше серија во 3 сезони и 82 епизоди кои нашите ги претворија во 200 и кусур
Баш и не мораа Ајшеѓул да ја умрат, цело време серијата со хумористични елементи и на крај ја уплескаа!
Abe, na makedonski ja nema serijava, samo na srpski? Ne gi otvara poradi copyright, aj ako znaete nekade site kaj sto gi otvara, pratete link.