Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

По десет години...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 5 јуни 2010.

1. anastasiarawr12

anastasiarawr12 Активен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Се замислувам како туристички водич како патувам низ светот со љубовта на мојот живот :)

2. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.026
    Надвор од Македонија, магистер по Економија, вработена на некоја добра позиција, врска/брак, со детенце во план, но најбитно здрава, среќна и вљубена. 8)

3. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    важно ми е да се запшам на факс,да завршам,да се вработам а пред се среќно омажена(жива,здрава и без никаков недостаток)

4. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    Да се вработам да се омажам и да имам дечиња едно женско морам да имам хаха :devil: :inlove:

5. Keri

Keri Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    1.398
    Среќен брак, убав живот, две дечиња + едно на пат :lol:

6. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Да сме живи и здрави за десет години, другото лесно е. Сепак би сакала да сум вработена на добра позиција да имам пари и дечиња.

7. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    Па замислувам како имам завршено факултет и вработена сум, со дечко (во долга врска) , поубав живот, другарки и другари, се замислувам како убава девојка, со убаво тело, висока, со убава кафеава коса и убава насмевка.. :wasntme:

8. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Успешна и деловна жена. Љубовта со саканиот поголема од било кога крунисана со брак и убаво мало девојченце. Убава кукичка со голема градина, базен и многу цвекиња. :inlove:

9. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.016
    Ќе имам 43.Некое кило повеќе,седи влакна и наочари за далеку. 8) Со три деца и маж ми.

Најверојатно ќе викам по син ми дека не учи и дека незнам како ќе заврши факултет.Или ќе го шпионирам за девојки што ми ги носи дома.И ќе биде две глави повисок од мене.
    Дека сигурно ќе патам од несоница чекајки ги да се вратат од град.Ќе се нервирам дали возат брзо,дали пијат алкохол,дали цигари пушат... :o
    И со ќерка ми ќе се нервирам,зошто паметот и лета по дечковци,шминки,зошто носи толкави штикли,дека млада е да се фарба...,дека факултет треба да запишува.
    Маж ми може да го маваи криза на среднигодини,никогаш не се знае.
    А со најмалото...здравје,ќе биде уште мало за вакви работи.

Настрана од домашните,мислам дека на работа ќе си поставам работите онака како мене ми одговараат,ќе си бидам сам свој газда.
    Секој викенд би оделе во нашата викендица која би ја изградиле во наредните 10 год.Маж ми ќе прави скара,јас и ќерка ми салати,а син ми со неговото најмало братче или сестриче ќе играат низ дворот.
    И ќе одам на некое подалечно,егзотично место на одмор,ама и многу ќе имам посетено.
    Да сме живи и здрави сите,тоа е најбитно,...има време за се.

На mal.ecka и Serafima им се допаѓа ова.
  10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    По десет години не се знае дали ке бидам жив,како бе така си кроите планови,од денес за утре не се знае,утре ке те удри автобус и бај бај животе :rofl:

На hermosa, LittlePinky, smiley22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.029
    Tочно и јас како Витомир би кажала ,живи и здрави па видели :) .Hемам некои посебни планови но одлуки донесов кои мислам да ги спроведам ,и да ми успее тоа што го сакам најмногу.Eдна слика ми се врти во глава,и тоа не онака да седнам и да си размислувам што би ,како би.Cама од себе се појави таа слика ,и најмногу би ме исполнила и во реалноста да се случи така.

12. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.813
    Допаѓања:
    23.381
    Сакам се да ми се случува случајно,е сега до одредена граница,нема се да препуштам на судбината.Ама моја слика за мене,за 10 год. е живеење во сопствен стан,многу далеку од Македонија.И знам дека тоа не е само сон,туку мојата иднина :D

13. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.511
    Допаѓања:
    17.523
    По 10 год. ? Па би требало да завршам факултет , да најдам работа според струката и да имам свој сопствен дом :)

14. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    За 10 години се гледам себеси во странство,поточно во некоја земја која што е членка на ЕУ,бидејќи мислам дека немам што да барам во оваа држава,ама тоа е.. неможеме да бираме каде да се родиме,штета.
    Сакам да имам добро платена работа,да завршам факултет и да магистрирам,и да направам кариера,и целам кон тоа!
    Да имам сопруг,и да имам едно или евентуално преку сила две деца.
    Да живеам среќен и спокоен живот.

15. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    По десет години се гледам себе на факлутет.Со човекот со кој ке го поминам остатокот од животот.Се гледам себе како професорка по балет 8)

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    По 10 години се гледам со многу животни, со мојата сродна душа и вработена како ветеринар и наставничка по англиски. :)

На summer-lover и zalosna им се допаѓа ова.
  17. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Некаде Норвешка со минимална плата од 15000 евра.И работам она што мама и тато сакаат а јас не. Поврзно со физика :@
    А јас сакам некоја актерка во Холивуд,се забавува,не планира дечковици,туку обично мувачи..и 24/7 Парти тајм..

18. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.813
    Допаѓања:
    23.381
    Тоа е мала плата? :geek: Ти сакаш да земеш 15000евра а некои зимаат плата од 15000ден. :?: Ај поправи ме ако грешам,ако лошо сум разбрала,пошто многу ме чудиш со мислењата,најискрено. :?:

На eliesaab, Maria.Vampire, Kaylie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Bennet

Bennet Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    55
    Па, не сум од тие што прават големи планови во животот, ама знам да си правам филмови :D. Што се однесува до мене би живеела во некоја европска држава, би имала добра работа, голема плата, куќа, кола, маж, деца... ама најважно- здравје. :)

20. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Се надевам жива,здрава,омажена среќно,со едно-две дечиња и работејќи ја работата што ја сакам :))