A според за тоа што ќе го работам тоа може да е минимална платаа ,а овде за таа работа земаат околу 40.000 ден Па зато јас НОРВЕШКА БЕГАМ!
Имам коментирано на темава пред точно 2 години и три дена. Тогаш посакував да живеам надвор од земјата, бидејќи тоа се оствари пред една година и многу други работи, значи за десет години сигурно дека ќе бидам тука кај што сум и ќе ја работам истата работа но би сакала да имам сосптвен салон за мојата работа и јас да си ја водам, да имам огромна куќа со поглед на езеро. И ако порано не ми се вклопувало во желбите сега и те како, да имам свое семејство, три или четири дечиња... Редно би било би имала 34 години тогаш...
По 10 години се гледам * ослабена (згодна по можност ) * личност со изграден цврст карактер и свое Јас * позитивна и среќна личност * личност што знае што сака и има насока в животот, своја работа * со некое машко што ќе ме третира како принцеза
Среќно омажена и мајка на две или три дечиња, мојата животна желба. Среќен и топол дом, се останато за мене е споредно.
Среќна, исполнета и сакана. Мамичка на 2-3 дечиња со успешна и добра кариера и најпрекрасен сопруг И нај битно да ми се здрави и живи сите мои најблиски т.е сите оние кои ми значат во мојот живот. Тоа е тоа за среќата да биде комплетна. Здравје луѓе тоа е важно, се друго е понатака е полесно.
Завршен факултет, на работа и самостоен живот. Сама да живеам, во едно мало станче и да имам неколку пријателки
да имам завршено факултет, да си најдам работа, да сум среќно омажена, да си се шетаме низ светот,две дечиња...али битно најпрво живи и здрави, после се само си доаѓа
Сеуште ќе ги довозувам часовите али ќе бидам понапредна од сега зашто нели 10 год се во прашање и плус ќе ми биде исплатен кредиотот за колата. А за среќно семејство ќе го имам кучето
Во текот на следниве 10 години се надевам ќе дипломирам, магистрирам и вработам. Не, шала на страна. :geek: Се надевам првин дека ќе дипломирам, ќе се вработам и ќе се осигурам материјално, па ќе си добијам две прекрасни близначиња на кои ќе бидам среќна самохрана мајка.
хмм да живеам во лондон или италија многуу да патувам и да се занимавам како моден дизајнер па здравје понатака семејство и деца
По десет години е долгорочен период за правење некакви планови. Секојдневието е толку бурно и динамично што не насочува да размислуваме само за тековните обврски.Знаејќи дека ништо не зависи само од нас патот до успехот секогаш е испреплетен.
По десет години ако даде Господ се надевам дека ќе бидам далеку посреќна од тоа што сум сега и дека конечно коцките ќе се наредат на свое место и ќе имам сјајна кариера,маж и три дечиња