Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

По десет години...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 5 јуни 2010.

1. Skyfall

Skyfall Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    2.160
    По 10 години се надевам дека ќе имам изградено кариера, ќе направам свадба и ќе имам барем 2 деца. Се надевам ќе успеат да се решат некои животни прашања и дека ќе успеам да се вратам во Македонија, барем да ги видам и гушнам најблиските.

2. orchid28

orchid28 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    156
    Хмм...се надевам дека ќе имам изградено успешна и стабилна кариера, дека ќе бидам среќно омажена со неколку дечиња и ќе бидам исполнета и комплетна личност :D

3. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    По десет години се гледам како стаблна жена,жена со изградена кариера,односно како јас во вистинско светло.Со две дечиња,третото на пат а може и четвртото :D Не претерувам многу сакам дечиња,само тогаш кога ќе ми трчкаат низ домот срцето ќе ми биде исполнето.И секако да не го заборавиме мажот од него ја очекувам сета поддршка и разбирање,и уз тоа иде и љубов. :inlove:

4. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    По 10 години - пред се' да заминам од Македонија, да дипломирам, да се врабитам, да се осигурам финансиски, да бидам независна, да патувам, да оформам цврсти пријателства, да бидам среќна... :)

На Wahnsinn и tessie им се допаѓа ова.
  5. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.385
    Допаѓања:
    9.315
    по 10 години би имала 23 години и би се мажила на 23 :)

6. Kimey

Kimey Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    84
    По десет години би се омажила веќе и би имала деца , ќе бидам млада мајка хаха, ќе бидам и адвокат, и исто така ќе ги запознаам моите браќа.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.600
    Допаѓања:
    79.199
    По десет години, значи кога ќе имам 31. Се гледам себеси со едно дете и другото во мене :D Со добра работа, среќна.

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  8. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.724
    Допаѓања:
    322.768
    По 10 години -баба со внуци и со керкичка мала....
    Се гледам себе си со снаа до себе и разменуваме мислења за одгледување бебе...пиеме кафица...мало трачарање...додека маж ми и син ми си пивкаат по ,,некоја,,

На mal.ecka, LiliBoz, Outlook и 4 други им се допаѓа ова.
  9. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.250
    Допаѓања:
    146.650
    Po deset godini kerka mi veke student,sinko 12 godisen,a jas predklimaks:D...
    Se gledam so poveke vreme za sebe i za soprugot,so pomalku obvrski i so podobro rabotno mesto...
    No,pred se se nafevam deka site ke bideme vo dobro zdravje za da mozeme da kroime i ostvaruvame ponatamosni planovi

На mal.ecka, kjukli, Lady Phoenix и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Да бидам во брак, да имам куче, да живеам во странство. Би имала 38.

11. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Дај боже се да ви се исполни :D Од срце ви посакувам.:*
    А јас за 10 години ќе имам 28 и се надевам тука негде и ќе се омажам ќе имам две дечиња а веќе ќе имам можеби и некое посвоено ! Ќе живеам во Германија и ќе го имам остварено својот сон , но и покрај тоа нема застанување keep going ! Ќе патувам многу и ќе доживувам многу.

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Daedhelon

Daedhelon Нов член

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    6
    Сакам здравје и многу среќа од сега
    Се надевам ќе се преселам во Канада, со некоја некоја си женска
    Сакам да се усовршам во кариерата, и се надевам ќе можам да створам свој бизнис.

На Beauchamp и Wahnsinn им се допаѓа ова.
  13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.361
    Ако даде господ по 10 години, актерка во холивуд, немој да ми речете дека е невозможно кога пола од нив саделе кромид на мои години па сега сесветски познати.

На makgirl и kjukli им се допаѓа ова.
  14. ebola

ebola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    263
    По 10години... Пф сигурно ќе бидам преселена во Англија и ќе си ја мавтам дипломава од Македонија, а таа од Шкотска ќе ми носи пари. Сигурно.

Последна измена: 26 јули 2015
    На toogood и Wahnsinn им се допаѓа ова.
  15. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Kje bidam vo ranite 30ti i najmnogu od se bi sakala da bidam mnogu mnogu posrekjna otkolku celiot moj zivot, da ja imam najdeno karierata, da rabotam neumorno na nea i ako imam dovolno srekja i edno, dve decinja da mi go razubavuvaat zivotot. Ako nemam partner, ili ne mozam da imam deca, kje si posvojam.. Ne bi mozela da se zamislam bez niedno detence..

16. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    862
    Допаѓања:
    3.381
    Ќе вртам плескавици и ќе пржам компирчиња,

На ccca му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Milionerka.
    Drugo ne me interesira.

18. Lutka®

Lutka® Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    103
    За 10 години...тогаш јас би имала 31 .. Се гледам дека живеам и работам во швајцарија, до мене имам прекрасен сопруг и дечиња ( многу) .. Се гледам среќна, исполнета и горда на себе и на своето семејство. ( но вистината е дека ке окапам тука во македонија, пак ке се мажам за некого кој се надевам ке е паметен... Едвај ке крпиме крај со крај, со нашите смешни македонски плати) но никогаш не се знае што носи животот..

19. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    За 10 години, се гледам тука каде што сум, со добра работа, свој стан, омажена за љубовта моја, у кујна со детето во една рака а другата рака на телефон или компјутер. Нешто слично како сега, само да го додадеме детето и мојот стан, а да и подобрата поуиција во фирма :) И дај боже со сите живи и здрави околу мене

20. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    За 10 години,се надевам дека ќе имам отприлика завршено со најголемиот дел од моето образование,ама дека уште ќе се надоградувам и ќе осознавам нови работи што ќе ми помогнат квалитетно да си ја вршам работата. Се надевам дека ќе бидам вработена и задоволна од моите примања и работни услови. Дека ќе има маж во мојот живот,со кој ќе се сакаме,ќе се согласуваме и се на се ќе биде личност задоволна од себе. И ќе планираме или веќе ќе имаме заеднички дом и наше мало семејство,со здрави и паметни дечиња.
    Се надевам дека блиските мои ќе бидат здрави,живи,среќни и блиску до мене и дека заедно ќе имаме исполнето секојдневие,многу остварени желби и патувања низ светот. :)