По десет години...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 5, 2010.

1. Skyfall

Skyfall Популарен член

По 10 години се надевам дека ќе имам изградено кариера, ќе направам свадба и ќе имам барем 2 деца. Се надевам ќе успеат да се решат некои животни прашања и дека ќе успеам да се вратам во Македонија, барем да ги видам и гушнам најблиските.

2. orchid28

orchid28 Истакнат член

Хмм...се надевам дека ќе имам изградено успешна и стабилна кариера, дека ќе бидам среќно омажена со неколку дечиња и ќе бидам исполнета и комплетна личност :D

3. mynameislove

mynameislove Популарен член

По десет години се гледам како стаблна жена,жена со изградена кариера,односно како јас во вистинско светло.Со две дечиња,третото на пат а може и четвртото :D Не претерувам многу сакам дечиња,само тогаш кога ќе ми трчкаат низ домот срцето ќе ми биде исполнето.И секако да не го заборавиме мажот од него ја очекувам сета поддршка и разбирање,и уз тоа иде и љубов. :inlove:

4. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

По 10 години - пред се' да заминам од Македонија, да дипломирам, да се врабитам, да се осигурам финансиски, да бидам независна, да патувам, да оформам цврсти пријателства, да бидам среќна... :)

Wahnsinn and tessie like this.
  5. angelche16

angelche16 Популарен член

по 10 години би имала 23 години и би се мажила на 23 :)

6. Kimey

Kimey Активен член

По десет години би се омажила веќе и би имала деца , ќе бидам млада мајка хаха, ќе бидам и адвокат, и исто така ќе ги запознаам моите браќа.

tessie likes this.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

По десет години, значи кога ќе имам 31. Се гледам себеси со едно дете и другото во мене :D Со добра работа, среќна.

Lady Phoenix likes this.
  8. referentka

referentka Moderator Staff Member

По 10 години -баба со внуци и со керкичка мала....
    Се гледам себе си со снаа до себе и разменуваме мислења за одгледување бебе...пиеме кафица...мало трачарање...додека маж ми и син ми си пивкаат по ,,некоја,,

mal.ecka, LiliBoz, Outlook and 4 others like this.
  9. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Po deset godini kerka mi veke student,sinko 12 godisen,a jas predklimaks:D...
    Se gledam so poveke vreme za sebe i za soprugot,so pomalku obvrski i so podobro rabotno mesto...
    No,pred se se nafevam deka site ke bideme vo dobro zdravje za da mozeme da kroime i ostvaruvame ponatamosni planovi

10. littleflower

littleflower Популарен член

Да бидам во брак, да имам куче, да живеам во странство. Би имала 38.

11. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Дај боже се да ви се исполни :D Од срце ви посакувам.:*
    А јас за 10 години ќе имам 28 и се надевам тука негде и ќе се омажам ќе имам две дечиња а веќе ќе имам можеби и некое посвоено ! Ќе живеам во Германија и ќе го имам остварено својот сон , но и покрај тоа нема застанување keep going ! Ќе патувам многу и ќе доживувам многу.

Crna Dama likes this.
  12. Daedhelon

Daedhelon Нов член

Сакам здравје и многу среќа од сега
    Се надевам ќе се преселам во Канада, со некоја некоја си женска
    Сакам да се усовршам во кариерата, и се надевам ќе можам да створам свој бизнис.

Beauchamp and Wahnsinn like this.
  13. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Ако даде господ по 10 години, актерка во холивуд, немој да ми речете дека е невозможно кога пола од нив саделе кромид на мои години па сега сесветски познати.

makgirl and kjukli like this.
  14. ebola

ebola Истакнат член

По 10години... Пф сигурно ќе бидам преселена во Англија и ќе си ја мавтам дипломава од Македонија, а таа од Шкотска ќе ми носи пари. Сигурно.

Last edited: Jul 26, 2015
    toogood and Wahnsinn like this.
  15. kjukli

kjukli Форумски идол

Kje bidam vo ranite 30ti i najmnogu od se bi sakala da bidam mnogu mnogu posrekjna otkolku celiot moj zivot, da ja imam najdeno karierata, da rabotam neumorno na nea i ako imam dovolno srekja i edno, dve decinja da mi go razubavuvaat zivotot. Ako nemam partner, ili ne mozam da imam deca, kje si posvojam.. Ne bi mozela da se zamislam bez niedno detence..

16. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Ќе вртам плескавици и ќе пржам компирчиња,

ccca likes this.
  17. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Milionerka.
    Drugo ne me interesira.

eliesaab likes this.
  18. Lutka®

Lutka® Активен член

За 10 години...тогаш јас би имала 31 .. Се гледам дека живеам и работам во швајцарија, до мене имам прекрасен сопруг и дечиња ( многу) .. Се гледам среќна, исполнета и горда на себе и на своето семејство. ( но вистината е дека ке окапам тука во македонија, пак ке се мажам за некого кој се надевам ке е паметен... Едвај ке крпиме крај со крај, со нашите смешни македонски плати) но никогаш не се знае што носи животот..

19. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

За 10 години, се гледам тука каде што сум, со добра работа, свој стан, омажена за љубовта моја, у кујна со детето во една рака а другата рака на телефон или компјутер. Нешто слично како сега, само да го додадеме детето и мојот стан, а да и подобрата поуиција во фирма :) И дај боже со сите живи и здрави околу мене

20. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

За 10 години,се надевам дека ќе имам отприлика завршено со најголемиот дел од моето образование,ама дека уште ќе се надоградувам и ќе осознавам нови работи што ќе ми помогнат квалитетно да си ја вршам работата. Се надевам дека ќе бидам вработена и задоволна од моите примања и работни услови. Дека ќе има маж во мојот живот,со кој ќе се сакаме,ќе се согласуваме и се на се ќе биде личност задоволна од себе. И ќе планираме или веќе ќе имаме заеднички дом и наше мало семејство,со здрави и паметни дечиња.
    Се надевам дека блиските мои ќе бидат здрави,живи,среќни и блиску до мене и дека заедно ќе имаме исполнето секојдневие,многу остварени желби и патувања низ светот. :)