По 10 години ... многу е далеку ... пред се здрави и живи да сме, сите на број ... се замислувам себе си - трчам овде онде, детето ми е на факултет, не е мала работа тоа за мене,го гледам и си викам, зарем порасна веќе, сонце на мама А мене ми побелела уште малку косата ама кога гледам наназад задоволна сум, сe' e реализирано, сега се враќам од работа, си одам на кафе со пријателките, на јога, релакс ... смирена сум и уживам во жуборот на дождот и Бетовен свири во позадина ... надвор ладно, а дома мерак ... ммммм ми се допаѓа ова после 10години а до тогаш, ај, да сме здрави и живи ќе биде се
Pa zdravje najvazno a po toa majka na dve decijna imam veke cerkicka pa I edno masko posle nekoj godina Bi sakala da imam edna stabilna rabota I vozacka pravena tuka vo italija. SE na se so moeto semejstvo
две опции: или некоја од работите шо ги пробувам на нет ке успее да прави доволно пари или ке буричкам у контејнер !
Сакам да завршам фалултет и да станам докторда бидам успешна и да успеам со господ напред ,да се омажам со некој што вистински го сакам и да имам 2 деца едно машко и едно девојче Да живееме во некоја убава куќа и дворот да биде со многу цвеќиња и дрвца и едно мало базенче да има Убав,мирен и среќен живот да имам, исполнет со љубов,и слога Секогаш моето семејство да биде со мене и моите најблиски Искрено ова е мојата цел! И се ќе направам за да успеам во ова единствено ова го сакам И НИШТО ПОВЕЌЕ!
Не дај Боже,ама можно е...на 29 години ќе бидам некоја залутана душа која бара работа и е во форевр алоун сингл клубот...ама нееееее.....ќе си ставам розеви очила,иако розевата боја ме иритира...каква иронија хахахах кој сам се смее....
За десет години се гледам како успешна докторка, би сакала и да специјализирам, но ќе видиме што ќе биде. За ново сопствено створено семејство не би се согласила, сакам постара да родам деца
Мммм за 10 години па би сакал да ми се оствари мојата најголема желба а таа е да ја вртам Европа со камион да заработам доволно и да вратам да се тргнам од мојте да си направам своја куќа и да основам своја фамилија да сум жив и здрав и ако даде госпот да имам пристоен и мирен живот .
За 10 години би сакала веќе да имам 2-3 деца, положен правосуден, соодветен сертификат англиски, научени уште 2-3 јазици ( германски, шпански или итлаијански ), сопствен автомобил, унапредена на посакуваното работно место....и да, да не бидам стара и дебела.
За 10 години ќе имам 36 Стан, маж, сопствен бизнис, 1-2 деца, куче, викендица некаде на крај на светот.. Чашата сок пред мене, љубовта до мене, детето околу нас Ама затоа во следниве 5 не замислувам ни 1/8 од ова До тогаш треба да направам се што ми остана ненаправено
Пред се би сакала да магистрирам и да се вработам за она што учам. Во принцип не барам и ништо особено туку живот исполнет со мир и љубов а околу мене посветен маж и близначиња Нормално ќе дадам се да се остварам и како жена со изградена кариера зошто и онака сум амбициозна и работохолик.
За десет години: - Успешна сопруга - Вредна домаќинка - Угледна дама со некој статут во општеството. - Со неколку дечиња - Живот во странство - Добра позиција на работа - Успешна писателка - Успешен раководител на прифатилиште за животни. Но, најбитно од се ми е да бидам здрава и жива пред се и да бидам со партнерот и семејството. Се друго само ќе си дојде... Не ми е толку битна кариерата колку што ми се здравјето, љубовта и семејството пред се!