Planot e da se penzioniram ama kako sum se razrabotela izgleda nema da ostvaram toa sto planiram. Treba malku po udarnicki da se raboti za porana penzija. Ajde da receme deka ke se ostvari. Milina.
За десет години се гледам како жена со деца фамилија и добра платена работа . И ии се најпрекрасно ..
Со деца,не знам дали вработена или не,ама сигурно со деца и сопруг.Среќно семејство ако успееме,ама со деца секако.
Да ги завршам сите нивоа на образование кои си ги имам зацртано, да основам семејство, да имам соодветна работа и да имам свој дом.
Амбициозни планови читам, ама во животот не оди се по план. Очекувам големи промени за 10 години, но не знам дали ќе бидат на подобро или полошо.
isto i jas. PRED 10 god i jas mislev se e rozevo. sega samo zdravi i zivi bi sakala da sme za 10 god.
Тоа е факт. Како расте бројот на нашите години имаме се повеќе обврски, а се помалку време за да стигнеме секаде, се помалку нерви, се помалку здравје, се повеќе проблеми, итн. Како човек созрева и старее, сфаќа дека не оди се по план. Една непланирана болест и цел живот ќе се урне.
За 10 години се гледам со жена, деца, швалерка. Со посетени поголем број од дестинациите кој ми се зацртани и со проширен/зацврстен семеен бизнис.