Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

По десет години...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 5 јуни 2010.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Со диоптер тродупло поголем од сегашниот поради непотребно зјапање во компјутерот. :geek:

На CameliaMiller, LittlePinky, stilas7 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    хах ме насмеа Дарки :) Изгледа и јас така ќе сум :D

3. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    Па би требало да сум завршила факултет и да работам некаде. После ќе размислувам дали ке се мажам и се другото што си доаѓа по ред. Или друга опција - да патувам низ светот :P но тоа потешко..

4. Inola

Inola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    205
    По 10 години ќе имам ќерка тинејџер, па ако биде како мене, ќе ми биде весело :devil:

5. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    По десет години, па би требало да имам завршен факултет и да работам, и полека да планирам семејство. :lol:

6. DrBabl

DrBabl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    11
    Еее како ми се погоди темава.. па , здравје боже после 10 години таман ке имам завршено и факултет и специјализацијата ке ми биде при крај , па се гледам себеси како некој успешен доктор ;) една почетнички мала ординација , која би тебало да прерасне во убава приватна болница.. еден убав маж до мене , по можност доктор иако нема везе тоа... и што знам како ке тече животот понатаму.. семејство , дечиња.... убава работа .. :D

7. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    По 10 години било каде само не овде! :^)

8. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    по десет години се гледам себеси во Лондон на студии и се надевам дека ќе го запознаам господинот совршен и некој што нема да си игра скриен предмет со мене ;)

9. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    по десет години се гледам себеси во Лондон на студии и се надевам дека ќе го запознаам господинот совршен и нема да си игра скриен предмет со мене ;)

На Dafnee му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Исто и јас :D
    За 10 години се замислувам како штотуку венчана жена која со мерак си го уредува новиот дом,за кој со сопругот си имаат земено кредит,бидејќи сакаат сами да успеат во животот ;) На професионален план-професорка или преведувач по француски јазик.Прошетана цела Европа и дел од Африка. :) Сакам да си ги имам уште сегашните другарки.Се замислувам како одам кај мама во недела на ручек.А една година потоа се замислувам како шетам низ дома со стомакот до заби и ја уредувам детската соба :)

11. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Ако сум здрава и жива по 10 год се гледам како жена која успеала да реализира повеќе од тоа што зацртала.
    Ако и тогаш се чуствувам како сега мислам дека ќе бидам супер сопруга, мајка,свекрва и баба.До сега годините не успеаа многу да ми земат и да променат во мене.Јас си останав иста :) Па се надевам дека во иднина ќе остане така.Духовно сум исполнета во поголем дел преовладува позитивната енергија.Покрај мене е човекот кој ме сака и го сакам,животно искуство имам и вредност да бидам сакана од страна на луѓето кои нешто им значам .Имам два прекрасни сина и се надевам дека ќе добијам згодни снаи :lol: Завршен збор бог бил дарежлив кон мене ми дал живот и се потрудил да остане покрај мене :D

12. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    По 10години се надевам дека ќе бидам успешна во работата,ке се омажам и ќе имам дечиња.

13. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Со ќерка тинејџер, колку страшно звучи (па јас стареам ;( )

14. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    реално гледано ..најверојатно ќе завршам сама , невработена и досадна .. :^)

15. Minniex3

Minniex3 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    12
    хахахаха и јас се гледам себеси таква за 10 години :|

16. DrBabl

DrBabl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    11

17. DrBabl

DrBabl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    11
    хахаха не старееш, само влегуваш во многу зрелите години ;) за да старееш ти требаат повеќе од 50 години :angel:

18. EllenMonroe

EllenMonroe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    3
    Се замислувам како многу успешен психијатар или па адвокат(сеедно) :rofl: .Потоа со многу убав италјанец за маж, во преубава огромна куќа во Милано,со Ферари паркирано пред куќата.И можеби како славна манекенка :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.978
    Допаѓања:
    81.312
    АКО преживееме до тогаш :D дипломирана, вработена, омажена и по некое детенце да се вртка по дома :)

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Усшешен невролог - примариус ,а можеби и декан на факултет,мажена со 2 дечиња и куќа со гоооооолем двор :)