Па среќа, здравје за 10 години се гледам како успешна аптекарка... тоа сигурно, затоа што верувам во себе... а другото ќе се дојде само од себе...
Како успешна жеена, завршен факултет со 1 дете(за понатаму не се знае ) омажена, најсреќна на свет и се надевам дека изгледот нема многу да ми се промени Среќно вљубена, со сопруг кој ќе ме поддржува во се, едно BMW Голема куќа со базент и лаптопот покрај мене. друго не ми треба
завршњн факултњт,омажена,детенце,работам,среќна сум....немам нервози освен мали проблеми.....задоволна од себе
се замислувам како патувам по светот преку хуманитарнна организација и се борам за правата на луѓето. Секако со завршен факултет и докторски студии. За фамилија... па ке бидам омажена и маж ми и керка ми ке ги шетам со мене
Pa po 10 godini se gledam kako profesor po angliski jazik vo nekoja sredna shkola(zatoa sto toa studiram).Mazena,so edno dete najmnogu do dve ne sakam mn raskos onaka sreden zivot ali miren ispolnet so sreka,ljubov i razbiranje.
јас, душата моја, три дечиња и едно мрзеливо маче по дома... канцеларија со огромен прозорец и јас на биро, е сега точно шо ке работам ке видиме
Па би требало да имам завршено средно и фалкутет,да одам на работа и имам некој убав дечко и да се омажам.....позз
се гледам како успешна деловна жена,мажена со две-три деца,прошетани низ целиот свет, и нормално сместени во голема куќа..
Па здравје за 10 години се гледам себеси како успешна жена со завршен факултет а можеби и постдипломски студии,со моето злато и едно детенце. Среден живот,скромен,без многу претерувања и раскоши,важно ми е да имам љубов,мир и спокојство околу мене.
Завршен економски факултет, добра работа, и со убав и згоден дечко кој ме сака и почитува и за кого ќе се омажам.
Uspesen fizioterapevt, so otvoren privaten salon za fizikalna terapija, sreknjo mazena, so 2 decinja..miren i ubav zivot...
Уфф.. За 10 години.. Завршен факултет, многу многу многу работаа!! трчање навака, натака.. Само патувања, а можеби и некоја сериозна врска, ако станам посериозна до тогаш онака ништо
По 10 години... хмммм...убаво се замислив! Се гледам себе си во семејство...јас, дечко ми (тогаш веќе сопруг) и две дечиња! Претпоставувам ќе има промени во мојот физички изглед (ќе качам некое килце ) и се гледам на истото работно место (најверојатно нема да има промени во моето занимање) Засега толку можам да ги предивадам наредните 10 години!
За 10 години се гледам во средно односно прва година средно, медицина. хахаха...шала на страна. За десет години се гледам со завршен факултет, дечко и куче, по можност кокер или хаска.
За 10 години хм........па со завршен факултет, се надевам и со завршена магистратура многу работа,брзо темпо на живот многу патувања а можеби и мажена ке бидам тогаш хехехе
По десет години се гледам себеси со завршен перспективен факултет,добра работа,прекрасен дечко,сопствена куќа и кола,сеуште блиска со вистинските пријатели,задоволна од животот и некој сантиметар повеќе далеку отидов..
...си го замислувам животот вака некако... ...одење на џез фестивали, посетување галерии, моја сопствена изложба на дела насликани со акварел, со некој паметен дечко, со уникатен стил (класика - рок), вљубеничка во штикли, со темно виолетова коса, патување во Египет и психолог или патолог, можеби.
Многу го сменив мислењето на темава. По 10 години сакам само да ја имам личноста што ја сакам до мене, заедно да одиме околу светот. Не ми е потребна ниту голема куќа, ниту високо работно место. Доволни се само две вреќи за спиење и акустична гитара. Ниту некој да се меша во мојот живот, ниту јас ќе се мешам во туѓиот. Нови луѓе, нови познанства...секојдневни промени и користење на секој момент до крај.
...ќе имам завршено факултет и дипломирано, солидно работно место и мој сопствен стан. Животот ќе си го регулирам јас сама,со своите правила и вредности. Сестра ми ќе биде венчана, може дури и детенце да има, јас ќе и го чувам и гњавам Веројатно ќе имам врска со некој што ќе го сакам, и ќе чуваме мало бело кутре и две персиски мачиња До тогаш можеби ќе научам да свирам на гитара, а може и не.... важно да сум жива и здрава, другот ќе дојде.