Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

По десет години...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 5 јуни 2010.

1. WildAngel

WildAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    108
    Па среќа, здравје за 10 години се гледам како успешна аптекарка... :) тоа сигурно, затоа што верувам во себе... :wasntme: а другото ќе се дојде само од себе... :) ;)

2. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Како успешна жеена, завршен факултет со 1 дете(за понатаму не се знае :lol: ) омажена, најсреќна на свет и се надевам дека изгледот нема многу да ми се промени :D Среќно вљубена, со сопруг кој ќе ме поддржува во се, едно BMW :rofl: Голема куќа со базент 8) и лаптопот покрај мене. друго не ми треба :D :D

3. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    завршњн факултњт,омажена,детенце,работам,среќна сум....немам нервози освен мали проблеми.....задоволна од себе

На malerozna и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  4. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.924
    Допаѓања:
    26.158
    се замислувам како патувам по светот преку хуманитарнна организација и се борам за правата на луѓето. Секако со завршен факултет и докторски студии. :) :)
    За фамилија... па ке бидам омажена и маж ми и керка ми ке ги шетам со мене ;)

На CameliaMiller и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  5. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Pa po 10 godini se gledam kako profesor po angliski jazik vo nekoja sredna shkola(zatoa sto toa studiram).Mazena,so edno dete najmnogu do dve :D
    ne sakam mn raskos onaka sreden zivot ali miren ispolnet so sreka,ljubov i razbiranje.

6. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    јас, душата моја, три дечиња и едно мрзеливо маче по дома... канцеларија со огромен прозорец и јас на биро, е сега точно шо ке работам ке видиме ;)

7. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Па би требало да имам завршено средно и фалкутет,да одам на работа и имам некој убав дечко и да се омажам.....позз :D

8. nice-girl

nice-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    256
    се гледам како успешна деловна жена,мажена со две-три деца,прошетани низ целиот свет, и нормално сместени во голема куќа.. :D

9. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.401
    Допаѓања:
    22.573
    Па здравје за 10 години се гледам себеси како успешна жена со завршен факултет а можеби и постдипломски студии,со моето злато и едно детенце. :lol: Среден живот,скромен,без многу претерувања и раскоши,важно ми е да имам љубов,мир и спокојство околу мене. :)

На simonka93, CameliaMiller и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  10. Elii96

Elii96 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
    Завршен економски факултет, добра работа, и со убав и згоден дечко кој ме сака и почитува и за кого ќе се омажам.

11. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    за 10 години во Холивуд :lol:

12. Street.chic

Street.chic Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    24
    Uspesen fizioterapevt, so otvoren privaten salon za fizikalna terapija, sreknjo mazena, so 2 decinja..miren i ubav zivot... :)

13. Pipito

Pipito Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    58
    Уфф.. За 10 години.. Завршен факултет, многу многу многу работаа!! трчање навака, натака.. Само патувања, а можеби и некоја сериозна врска, ако станам посериозна до тогаш онака ништо :):)

14. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    По 10 години... хмммм...убаво се замислив!
    Се гледам себе си во семејство...јас, дечко ми (тогаш веќе сопруг) и две дечиња! Претпоставувам ќе има промени во мојот физички изглед (ќе качам некое килце :tmi: ) и се гледам на истото работно место (најверојатно нема да има промени во моето занимање) Засега толку можам да ги предивадам наредните 10 години!

15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    За 10 години се гледам во средно односно прва година средно, медицина. хахаха...шала на страна. :D :D

За десет години се гледам со завршен факултет, дечко и куче, по можност кокер или хаска. :D

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  16. cinderellce

cinderellce Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    47
    За 10 години хм........па со завршен факултет, се надевам и со завршена магистратура многу работа,брзо темпо на живот многу патувања а можеби и мажена ке бидам тогаш хехехе

17. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    848
    По десет години се гледам себеси со завршен перспективен факултет,добра работа,прекрасен дечко,сопствена куќа и кола,сеуште блиска со вистинските пријатели,задоволна од животот и некој сантиметар повеќе :rofl: :wasntme: далеку отидов..

18. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    666
    ...си го замислувам животот вака некако...
    ...одење на џез фестивали, посетување галерии, моја сопствена изложба на дела насликани со акварел, со некој паметен дечко, со уникатен стил (класика - рок), вљубеничка во штикли, со темно виолетова коса, патување во Египет и психолог или патолог, можеби.

На Wild.Child му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Многу го сменив мислењето на темава. :)
    По 10 години сакам само да ја имам личноста што ја сакам до мене, заедно да одиме околу светот. :) Не ми е потребна ниту голема куќа, ниту високо работно место. Доволни се само две вреќи за спиење и акустична гитара. Ниту некој да се меша во мојот живот, ниту јас ќе се мешам во туѓиот. Нови луѓе, нови познанства...секојдневни промени и користење на секој момент до крај. :)

20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    ...ќе имам завршено факултет и дипломирано, солидно работно место и мој сопствен стан. Животот ќе си го регулирам јас сама,со своите правила и вредности.
    Сестра ми ќе биде венчана, може дури и детенце да има, јас ќе и го чувам и гњавам :)
    Веројатно ќе имам врска со некој што ќе го сакам, и ќе чуваме мало бело кутре и две персиски мачиња :D
    До тогаш можеби ќе научам да свирам на гитара, а може и не....
    важно да сум жива и здрава, другот ќе дојде.

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.