Јас ќе бидам во соседната ќелија. Комшивка. Ќе си играме пуканки и ќе скокаме главачки во празен базен. Ако сме умни, може ќе ни го наполнат.
хмм значи на 30 години Професор д-р по Англиски јазик омажена со сегашниот дечко и на пат да е третото дете
На 23 години се замислувам висока, со пепеласта коса ( офарбана ) високи чизми, цак, цак... како одам по дипломата . Се смеам целата радосна + снегче врне + дечко ми ме чека онака слатко со капче на главата. Опкружена со најблиските, исполнета, ја чекам визата за Америка п.С: Можеби ке го дочекам и тоа
Хмм 10 год. кога ќе замислам сега ми изгледаат ко многу, но кога ќе се вратам назад 10 год. ко вчера да биле. Се надевам здрава, жива јас ,но и моите блиски. Сакам добра работа, убав брак и 2 дечиња, а едно на пат
хмм... Идна програмерка со своја фирма, во соработка со најдобрите компании во Европа, многу добра заработувачка, куќа малку оддалечена од градот, мажена и две машки деца
Аммм...по десет години ако се се одвива како што планирам мојот живот би бил ваков. 1.Омажена со мојот сегашен дечко 2.Планирање за 2 детенце 3.Добро работно место 4.Едно ауди. 5.И секако мојте најблиски да се живи и здрави
Хммм за 10 години ќе бидам се уште на факлутет и ќе привршувам ''специјалист по пластична хирургија'' аххх сон ми е.. Ќе си работам на струката ќе си возам едно BMW - z4 тоа само за мене иначе фамилијарно едно X6-ka Ќе прошетам секаде и секако не планирам во Македонија да останам .. Фамилија и деца (по можност машки) .. Тоа е се за сега (ама соништаааа)
Ами по 10 год. ќе имам 26 така да како шо планирам ако ми се оствари ќе бидам мажена со мојот сегашен дечко,со едно дете (било машко било женско),надовор од Македонијава во убава куќа,и на убаво работно место и секако здрави и живи сите и јас и дечко ми и мојте
можеби сопственичка на фирма или козметички салон би требало и пост-дипломските студии да ги имам завршено се надевам со вистинскиот човек до мене и секако барем едно девојченце(керкичка) а нема да биде лошо и едно АудиА4 да се појави од некаде свој стан или кука многу планови, па ке видиме како ке се одвиваат работите...
Конечно да имам работа по струка, заглавив со „градење кариера„ во трговија Конечно со вистинскиот и со 3 дечиња (2 машки и ќеркичка) И да изгледам како што изгледам сега, а сега изгледам многу слично на она како изгледав пред 10 год.
Среќно омажена со дечкото,со две ( може и 3 ) мали среќички до мене,со изградена кариера и можеби надвор од државава.
обично не правам големи замисли за во иднина, што биде - биде, ама сакам да си имам работа, маж и детенце за 10 години и да бидам среќна и задоволна од себе и од постигнатото и да бидам физички добро држеча мама
Мојата визија за иднината се прошири многу подалеку од последниот пат кога за себе си прогнозирав дека ќе бидам во соба во Бардовци, затоа што нај хард кор е таму од сите други лудници што постојат во нашата мила ем драга земја Јас драги мои, по 10 години се замислувам како дипломиран политиколог, кој ќе има своја мала куќичка, средена внатре со фино дрво во старски стил, и голем камин
Епа вака..За 10 години ќе бидам 23 годишна девојка, која живее во Лондон и студра Англиска кничжевност во некој познат уневерзитет во Англија,финансиски независна од родителите,го има прошетено пола свет,има мал автомобил како за неа,живее во мало станче со својот најпрекрасен дечко
За 10 години среќно мажена со сегашниот дечко, две преслатки дечиња, магистер со веќе успешна кариера.