За 10 години (ќе имам 32) па се надевам мажена,дечиња,работа по струка(педагог)убава куќа,кола,можеби надвор од земјава.Едноставно убав семеен живот си посакувам
За 10 год.? Значи ке имам 36 год, веќе иамм две деца и доста ми се си ги сакам многу Се надевам ке си имам своја куќа и една добра работа. тоа е се!
за разлика од другите јас немам толку бујна фантазија туку реална реалност,би ископментирала дека по 10 години не би можела да претпоставам каде би се наоѓала.пред само 5 години немаше ни да помислам дека ќе бидам таму кај што сум сега,значи тотално непредвидливо се одиграа многу нешто во мојот скромен млад живот.се надевам дека како прво ќе бидам жива и здрава,ментално разумна без некое хормонално пореметување пу,пу од тоа највеќе се плашам,и вероватно би имала деца ако ми даде господ не знам колку,и ќе бидам една очајна домаќинка со дебел маж и џунгла од куќа.немам позитивно мислење за иднината која ми следува. п.с. кога би бирала би одбрала да бидам јавна личност успешна во професијата.
Pa ednostavno dobro situirana so edno malo detence, i prekrasen i sreken zivot, sekoj moment ubavo iskoristen i ispolnet so ubavi nesta [mod-kirilica:2524xox3][/mod-kirilica:2524xox3]
Хм...Веројатно штотуку завршен факултет и сеуште со дебелово прасе ,можеби во брак,можеби не,зависи од расположение и финансиска ситуација Ама 100 % среќна
По десет години??? Хммммм, би сакала да бидам среќно омажена, млада мајка... Добр ситуирана, остварена во кариерата, би сакала во наредниов период и да магистрирам, и да основам свој бизнис...Своја куќа, викендичка, па и сеуште да ги имам дружбите со другарките... дрн дрн се најубаво си посакувам. Оптимист во душа
По 10 години ќе бидам 33...па се замислувам како омажена жена со 2-3 дечиња , вработена по струка на добра позиција ... Со некое убаво количе па и станче...
за 10 години ке бидам сигурно мажена, можеби ке имам и деца,ако не повеке сигурно едно ке имам завршено факултет и се надевам дека ке ја пронајдам работата ,која уште од сега ми е предизвик да завршам толку тежок факултет..всушност сега засега тоа ми е најголемата цел... е сега,како шо тргнала работата со пронаогањето на сродна душа,можно е и да се закалугерам,па за 10 години да не биди ништо од ова
По десет годнини... па да си ја исполнам мојата желба од секогаш да живеам во странство, да имам добра работа а пред се здравје и љубов...
Да живеам во Словенија со сегашниот дечко, да имаме 3 деца, најубава куќичка, сите здрави, среќни весели и полни со љубов!
Да студирам медицина во амарика ,да си најдам совршен партнер според моите критериуми и потоа слуп да се вселиме во една убава кука со базен ова она ,да си се вработам и тој да биде де многу барам но
Тогаш ќе имам 28.Хмм..Магистриран менаџер со сопствен холдинг во Дубаи! Мојата животна желба.Се ќе направам за да си ја остварам! Омажена,планирајќи прво дете
По десет години.. хмм премногу барам но еве што е мојот филм. Се замислувам како психијатар со своја приватна ординација, некаде во странство, да ги испратам моиве некаде на некој екстра одмор да си уживаат без деца, а за мене.. да имам некој стабилен покрај мене, што најпрво ке ме почитува, ке знае да ме сака, ке има размирање за мене.. и тн и тн.
Дипломиран економист вработена по струка мајка и сопруга водам некој бизнис со дечко ми..... Малку сонувам..................
Дипломат или политичар во секој случај, добро место во Собрание или Влада или во некоја амбасада, некој бизнис на страна, среќно омажена со љубовта на мојот живот, мајка на едно дете (или три, зависи), куќа, кола .... и КУЧЕ (бул мастиф)
По десет години.... -Со завршен факултет и постдипломски студии. Звање - магистер! -Стабилно работно место, кое не е механичко. Сакам креативна работа и работа во тимови, нешто што ќе ми овозможи користење на креативност. -Сопствен приватен бизнис, некој бизнис поврзан со жени (никогаш не си во загуба) хаха -Маж, висок над 190 и дечиња -Сопствена куќа или стан (повеќе сакам куќа) -Џип (црн) за да ми прилега на ставата Скромно - нели??
PO 10 god INTERESNO.SE GLEDAM KAKO KAKO... ABE SE GLEDAM KAKO -OSOBA KOJA GO ZAVRSILA FAKULTETOT -MLADA GOSPOGA KOJA E VO RANITE 30-TI GODINI VERUVAM DEKA ZENITE MEJGU 30-45god SE NAJ SEKSI -DELOVNA DAMA SO SOPSTVENA KLINIKA -LICNOST KOJA IMA SOPSTVEN STAN ILI KUJKA NEMA ZNACENIE ,N O ZADOLZITELNO VILA POKRAJ MORE I CRN OGROMRN DJIP -MAJKA NA 1 DETE -SOPRUGA NA 1 MAZ , A ZA LJUBOVNICI NE SUM SIGURNA AHHAHAHAH [mod-kirilica:1kj2imef][/mod-kirilica:1kj2imef]
Да имам завршено факултет и исчистено се од прва. Најдобриот другар и другарка да се се уште покрај мене. Да сум верена. Да имам постојана работа и да го работам она кое го сакам. Сите кои ги љубам да се живи и здрави, и најважно од се: сестра ми да е среќна.